Hyppää pääsisältöön

Mitä mieltä olet Miriam Bryantin kappaleesta Dragon?

Kuka? Miriam Bryant: Dragon

Mitä? Rytmibarometri-viikko käynnistyy ruotsalaisella popmusiikilla. 23-vuotias Miriam Bryant on elänyt lapsuutensa Göteborgissa englantilaisen isänsä ja suomalaisen äitinsä kanssa. Hän julkaisi vuonna 2013 esikoisalbuminsa Raised in Rain. Tänään kuulemme hänen uuden Dragon-sinkun, joka löytyy tänä vuonna julkaistulta_ I Am Dagon -_ep:ltä. Dragon on soulahtavan mahtipontinen rakkauslaulu, joka kasvaa suureksi popkappaleeksi. Miriam on kertonut, että suomalaisten juurien myötä, hänen musiikissaan kuuluu myös melankolisuus. Voimakkaan lauluäänen omistava laulajatar on jopa vertailukelpoinen kultakurkku Adelen kanssa.  

Hä? Miriam osaa puhua suomea ja hän on antanut haastattelun YleX:lle suomeksi.