Hyppää pääsisältöön

The Weeknd houkuttelee petihommiin samettisella härskeydellä

The Weeknd houkuttelee sinut vällyjen väliin lempeällä irstaudella.

The Weeknd

Hidastempoinen ja herutteleva r'n b-hiphop tuntuu olevan tällä hetkellä kovassa nousussa, missä sen kirkkainta kruunua Drake on kantanut jo jonkin aikaa. Hänen ympärillään pyörii myös monia mielenkiintoisia saman tyyppisiä artisteja, joista The Weeknd -niminen herrasmies on saanut paljon huomiota.

Kanadasta kotoisin oleva 24-vuotias Abel Tesfaye tunnetaan paremmin artistinimellään The Weeknd. Nimen hän keksi, kun lähti viettämään 17-vuotiaana viikonloppua koulusta, eikä ikinä palannut koulun penkille. Hän on tehnyt musiikkia siitä asti mm. mixtapejen ja biiseillä vierailujen muodossa.

The Weekndin ääni on samettisen pehmeä ja sopii täydellisesti sumuiseen, hidastempoiseen kappaleeseen. Sanat ovat niin härskit, että ne tuovat punan poskille. Siitä huolimatta huomaat äkkiä laulavasi itseksesi kertosäettä: "Often, often, girl I do this often. Make that pussy poppin', do it how I want it." 

Onneksi biisiä sopiikin kuunnella parhaiten sunnuntai aamuna peiton alla parhaassa mahdollisessa seurassa, ja kun tekee mieli tehdä kaikkea muuta kuin nukkua.

Saako Often sinut keinuttamaan lanteitasi pahaenteisesti vai torjutko sen tylysti? Kommentoi Anne Lainnon viikon tehoa!