Hyppää pääsisältöön

Emma Watson omisti arvostetun palkinnon kuolleelle hamsterille

Näyttelijä Emma Watson muistaa kiittää tukijoukkojaan, myös niitä kaikkein pienimpiä.

Emma Watson // Kuva: EPA / WILL OLIVER

Näyttelijä ja YK:n hyvän tahdon lähettiläs Emma Watson palkittiin vuoden taitelijana arvostetussa Britannia-palkintogaalassa 30. lokakuuta. Watson kehui kiitospuheessa brittiläisen elokuva- ja televisioalan väkeä toiseksi perheekseen ja omisti palkintonsa kuollelle Millie-hamsterilleen.

Vuosittain järjestettävässä palkintogaalassa huomioidaan brittiläistä elokuva- ja televisioalan osaamista. Tapahtuman järjestää riippumaton British Academy of Film and Television Arts -järjestö. Tänä vuonna tärkeimmät palkinnot jaettiin Emma Watsonin lisäksi Robert Downey Jr:lle ja James Bond -elokuvien M:nä tunnettulle Judi Denchille.

Lähteet: The Huffington Post