Hyppää pääsisältöön

Susanna Laine vs. Blitz - suosikkijuontaja haastaa mestarikoiran

Susanna Laine (PS:n juontaja) ja agilitymestarikoira Blitz
Kumpi nartuista on vikkelämpi, 33-vuotias blondi vai 5-vuotias blue merle? Katso Susannan agilityhaaste pe 7.11. Puoli seiskan Nenäpäiväetkoilla. Susanna Laine (PS:n juontaja) ja agilitymestarikoira Blitz Kuva: YLE/Mikko Kilpinen, Tommi Anttila nenäpäivä 2014 ps susannan agilityhaaste

Tuo juontaja tasoihin mestarikoiran kanssa. Nenäpäivä 2014 ottaa perinteisen varaslähdön perjantain 7.11. Puoli seiskassa. Kannusta Susanna voittoon salamannopeasta agilitymestarista! Tekstaa SUSANNA numeroon 16499, niin ihmisen mahdollisuudet kasvavat. Niin kisassa kuin köyhissä oloissa.

Alkaa olla se aika vuodesta, kun pannaan punainen nenä päähän ja aivot narikkaan. Ja kyllä ne pikkujoulutkin sieltä tulevat. Mutta Nenäpäivä on tänä vuonna karvaisempi kuin koskaan. Koiramaisia haasteita on heitetty Mäntyniemestä asti. Lennu (tasavallan ykkösbostoninterrieri) ja Ransu (Pikku Kakkosen keskikokoinen videonoutaja) esimerkiksi haastavat koirien isäntäväkeä pulittamaan iltakävelystä euron per kilometri kehitysmaiden lasten hyväksi.

Mitä tekevät Puoli seiskan koirattomat, mutta kilpailuhenkiset juontajat Susanna Laine ja Mikko Kekäläinen?

Alkukarsinnan voittanut Susanna haastaa agilityradalle mestarikoira Blitzin. Perjantaina 7.11. Puoli seiskan Nenäpäiväetkoilla mitataan suorassa kisassa, kumpi on vikkelämpi.

500 € = -1s

Blitzin vauhti on huima. Ratamestari arvioi, että Suskilta menee suoritukseensa noin kaksi-ja-puoli kertaa Blitzin aika.

Joten jotta Susannalla olisi tasaväkinen kilpamahdollisuus, voit vähentää sekunteja Susannan suoritusajasta selvällä rahalla.

Tavoite on kova: yhden sekunnin vähentämiseen tarvitaan viisisataa euroa.

Kannusta siis Susannaa kympin arvoisella viestillä: tekstaa SUSANNA ja lähetä se numeroon 16499, niin olet mukana tsemppaamassa tämän vuoden pöhköimmän haasteen suvereenisti haltuun ottanutta Susannaa.

Samalla lahjoitat lukutaidon yhdelle lapselle tai takaat koulunkäynnin kahdelle, jotka saavat euroillasi koulupuvun. Viidelläsadalla saa esimerkiksi rokotukset 1250 afrikkalaislapselle tappavia tauteja vastaan, koulukirjaston Nepaliin tai lukutaidon 50 lapselle Afrikassa.

Tiimin saldo on Nenäpäivän sivuilla. Tiimin koko nimi on PS SUSANNAN AGILITYHAASTE.

Puoli seitsemän #puoli7 Nenäpäiväetkot perjantaina 7.11. (TV1 klo 18.30), jonka jälkeen varsinainen Nenäpäivä-spektaakkeli TV2:lla klo 19.00.

Kommentit

Uusimmat sisällöt - Puoli Seitsemän