Hyppää pääsisältöön

In Flames soittaa ensi kesänä Tuska-festivaalilla

Tuska 2015 järjestetään 26.–28. kesäkuuta Helsingin Suvilahdessa. Festarin ensimmäiset artistikiinnitykset on jo julkaistu.

In Flames (Anders Fridén) // Kuva: Tomi Mikola

Ruotsalainen metallibändi In Flames on kiinnitetty esiintymään Tuska-festivalille kesäkuussa 2015. Bändi julkaisi uuden albumin Siren Charms syyskuussa. Festarin muita vahvistettuja esiintyjiä ovatLamb of God, AmorphisStratovariousThe Sword ja Bombus.

Tuska 2015 järjestetään 26.–28.6. Helsingin Suvilahdessa. Festaritunnelmaan voi virittyä jo kesäkuun alussa Tuskan Pre-Party-tapahtumassa. 4. kesäkuuta Helsingin Jäähallissa järjestettävässä konsertissa esiintyy Five Finger Death Punch ja Judas Priest.

 • YleX Aamu Liveshow Tavastialla siirtyy

  Uusi päivämäärä ilmoitetaan mahdollisimman pian.

  Vallitsevan koronatilanteen ja viranomaissuositusten vuoksi YleX Aamu Liveshow siirtyy. Tapahtumaa ei voida järjestää 4. syyskuuta siinä mittakaavassa kuin oli tarkoitus, sillä Tavastialle ei voitaisi ottaa sisään kuin osa lipun lunastaneista. Liput tulevat käymään sellaisinaan uudelle päivämäärälle, joka ilmoitetaan mahdollisimman pian. YleX on yhteydessä lipun hankkineisiin kun tarkempaa tietoa uudesta päivästä on saatavilla.

 • Rajoja rikkova realitysarja YleX Nosteessa alkaa! Tässä ovat kilpailijat

  Realityssa haetaan uutta musiikkimaailman nousevaa tähteä.

  YleX Nosteessa on musiikkireality, jossa haetaan uutta musiikkimaailman nousevaa tähteä. Uutta viihdeohjelmaa juontavat YleX:n musiikkitoimittaja Katri Norrlin ja Youtube-tähti Miska Haakana. Ohjelma alkaa YouTubessa, YleX Nosteessa -kanavalla ja Yle Areenassa 6.8.2020.

 • Nelli Matula tähtää supertähdeksi, eikä vielä halua puhua musiikkialan epätasa-arvosta – “Jos suututat väärän ihmisen, se saattaa olla siinä”

  Nelli Matulan suosiolla on myös varjopuolensa.

  Nelli Matula tähtää supertähdeksi, eikä vielä halua puhua musiikkialan epätasa-arvosta – “Jos suututat väärän ihmisen, se saattaa olla siinä” 24-vuotias poppari puhui YleX:lle visioista, “bränditasapainosta” ja siitä, miten noustaan Suomen tunnetuimmaksi uudeksi artistiksi. Suosiolla on myös varjopuolensa. Seiskan paparazzi päivysti kerran kaksi viikkoa pusikossa hänen etuovellaan. Stalkerit ovat piinanneet verkossa ja kasvotusten.