Hyppää pääsisältöön

Ylen Uutisvahti palkittiin Paras Mobiilipalvelu 2014 -kilpailussa

Yle Uutiset Uutisvahti vei voiton Paras Mobiilipalvelu 2014 -kilpailun julkisen sektorin sarjassa.

Uutisvahti on Ylen ensimmäinen uutissovellus älypuhelimiin, se on henkilökohtainen uutispalvelu, jonka jokainen käyttäjä voi rakentaa vastaamaan uutistarpeitaan. Yle Uutisvahti huomioi henkilökohtaiset uutisten lukutottumukset ja mukautuu käyttäjän toiveiden perusteella, palvelu lähettää myös ilmoituksia käyttäjän puhelimeen ja suosittelee uutisia.

”Uutisvahti on hieno ja kiinnostava palvelu käyttäjille. Meille se antaa eniten tietoa siitä, mitä uutisia suomalaiset lukevat. Uutisvahti auttaa meitä myös ymmärtämään mihin suomalaisten uutismedian käyttö on menossa. Tällä hetkellä mietimme kannattaisiko Uutisvahtiin tuoda jatkossa uutisten lisäksi muitakin Ylen sisältöjä”, internet-päällikkö Mika Rahkonen Ylen Uutis- ja ajankohtaistoiminnasta sanoo.

Valtakunnallisessa Paras Mobiilipalvelu 2014 -kilpailussa oli mukana yli 110 ehdokasta yhdessätoista sarjassa. Pääpalkinnon kilpailussa vei Nuorten sosiaalinen yöelämäpalvelu Yossa.fi, joka palkittiin myös suurimman kansainvälisen potentiaalin omaavana palveluna. Kilpailun tavoitteena on kannustaa yrityksiä kehitystyöhön ja nostaa innovatiivisimpia mobiilipalveluja suuren yleisön tietoisuuteen. Kilpailun järjestävät Teleforum ry ja Teknologiateollisuus ry, ja sen tukijoina on laaja joukko elinkeinoelämän toimijoita. Kilpailun tuomariston puheenjohtajana toimii opetus- ja viestintäministeri Krista Kiuru.

Lisätiedot:
Mika Rahkonen, internet-päällikkö, Ylen Uutis- ja ajankohtaistoiminta
mika.rahkonen@yle.fi