Hyppää pääsisältöön

Mäkkäri ja Viki kulkivat sokkona Halloween-maskeissa – katso hauska video

Viki ja Mäkkäri vietiin syntymäpäiväjuhlille. Päivänsankarista heillä ei ollut hajuakaan, eivätkä he saaneet katsoa peilistä, minkälainen Halloween-meikki heidän naamansa maalattiin.

Viki ja Mäkkäri Bailumaratonilla Halloween-maskeissa. // Kuva: YleX / Hanne Kautto

YleX Jälki-istunnon juontajat Viki ja Mäkkäri ovat julkaisseet bonus-videon kiitokseksi kaikille heidän Nenäpäivä-kampanjaansa tukeneille. Heidän tiiminsä on saanut lahjoituksia Nenäpäivä-keräykseen nyt yli 4000 euroa.

Videolla nähdään, miten Viki ja Mäkkäri valmistautuvat synttäreihin meikkaamalla itsestään entistä komeampia. Haasteena on se, etteivät he näe itse ollenkaan naamaansa tehtyä Halloween-maskia. Peiliä ei saanut käyttää.

- No niin tässä on tällainen niin sanottu kemiläinen rantarosvo, Mäkkäri esittelee juontajakollegansa meikkauksen jälkeen.

Sitten heidät vietiin muun muassa musiikkituottaja MGI:n syntymäpäiväbileisiin. Juontajille ei kerrottu etukäteen, kenen juhliin he ovat menossa.

Lahjoita Jälki-istunnon tiimin kautta Nenäpäivään lähettämällä tekstiviesti, jossa lukee JÄLKKÄ numeroon 16499. Näin lahjoitat kymmenen euroa hyväntekeväisyyteen.

Katso Bailumaratonin tunnelmia täältä!