Hyppää pääsisältöön

Espoon Barona Arenalla valmistellaan parhaillaan We Want More -konserttia

Sebastian Rejman ja Kristiina Komulainen
Live-konsertin juontavat Sebastian Rejman ja Kristiina Komulainen Sebastian Rejman ja Kristiina Komulainen we want more

Espoon Barona Arenalle valmistellaan parhaillaan We Want More -konserttia, joka on suuri ponnistus television suoralle lähetykselle.

Festivaaleilla bändien vaihtoajat ovat yleensä 15-30 minuutin luokkaa, mutta koska Ylellä ei ole mainoskatkoja We Want More -keikalla vaihdot joudutaan tekemään minuuteissa, ja se asettaa monenlaisia haasteita. Lauantaina lavalle nousevat viisi paluun tekevää bändiä: Kwan, Miljoonasade, Mascara, Neon 2 ja Don Huonot.

Puolentoista tunnin live-konsertti nähdään suorana lauantaina 8.11. klo 19.10 alkaen Yle TV2:lla. Lähetyksen sekuntiaikataulu ei anna mahdollisuutta pienimmällekään myöhästymiselle. Illan juontajina näemme Kristiina Komulaisen ja Sebastian Rejmanin.

Kristiina Komulainen aikoo vetää täysillä heti alusta:

"Tällaista live-vetoa ei käsittääkseni ole koskaan tehty Suomen television historiassa ja on mahtavaa päästä mukaan tekemään jotain tällaista. Haastavinta ja makeinta koko proggiksessa on se, että tehdään vain yksi suora lähetys: menee aina hetki, ennen kuin jengi alkaa nivoutua tuotannoissa yhteen, joten nyt vedetään täysillä heti ensimmäisessä ja samalla viimeisessä suorassa. Katosta läpi heti alusta lähtien, se on tavoite!"

Päivää ennen varsinaista lähetystä Sebastian pohtii tulevaa showta:

"Rehellisesti sanottuna varmaan haastavin juttu mulle on se, että ei oo mainoskatkoja missä vois ottaa hetken happea ja kerätä ajatuksia, koska suorana mennään. Mut ei se mitään, täysillä mennään alusta loppuun asti We Want More -hengessä!"

Havainnekuva lavasta
Havainnekuva rakenteilla olevasta lavasta Havainnekuva lavasta we want more

We Want Moren loppukonsertti suorana lähetyksen Espoon Barona Arenalta Tv2 klo 19:10
Kesto: 1,5 tuntia
Bändit: Miljoonasade, Don Huonot, Neon 2, Mascara ja Kwan
Konserttia voi seurata suorana Radio Suomesta
Katsomoon on myös vapautunut lisäpaikkoja. Lisätiedot täältä.
Keskustelu Twitterissä hashtagilla #wewantmore14

Lue myös - yle.fi:stä poimittua