Hyppää pääsisältöön

Ismo Alanko yllättää silmäsairaudesta kärsivän faninsa – katso herkkä video

Uusi kotimainen musiikkiviihdeohjelma SuomiLOVE nähdään Yle TV2:n lauantai-illoissa 15. marraskuuta alkaen. Ensimmäisiä maistiaisia ohjelmasta on julkaistu pitkin syksyä.

Ismo Alanko // Kuva: Maria Rautio / YleX

Tuoreimmassa SuomiLOVE-tiiserissä Mira yllättää ystävänsä Karoliinan Ismo Alangon avulla.

Mira ja Karoliina ovat olleet ystäviä kouluajoista lähtien. Karoliina kärsii harvinaisesta silmäsairaudesta, mikä muun muassa haittaa hänen opiskelujaan.

- Karoliinaa on harmittanut paljon kun opinnot ovat venyneet, koska hän ei näe lukea tekstiä. Ainoa lohtu on tämä artisti, jota Karoliina kuuntelee päivittäin. Hän on sanonut, että onneksi on sentään korvat vielä tallella, kun silmät ei toimi, Mira kertoo.

Ismo Alangon kappaleella Tuulen selkään Mira haluaa näyttää ystävälleen kuinka tärkeä ihminen hän on.

SuomiLOVE-ohjelmassa kuullaan sata tarinaa ja laulua rakkaudesta. Yleisö pääsee näkemään, kuinka Anna Puu, Samae Koskinen, Jarkko Martikainen, Robin, Stig, Samuli Putro ja muut eturivin artistit yllättävät tavallisia suomalaisia henkilökohtaisilla esityksillä.

Kauden aikana katsojat voivat äänestää SuomiLOVEn lauluista omaa suosikkikappalettaan. Ohjelmasarja huipentuu 31. tammikuuta 2015 suorana lähetettävään päätöskonserttiin, jossa nähdään, mikä on kauden suosituin rakkauslaulu.