Hyppää pääsisältöön

Mitä mieltä olet Marilyn Mansonin kappaleesta Third Day of a Seven Day Binge?

Marilyn Manson - Third Day of a Seven Day Binge

Kuka? Marilyn Manson: Third Day of a Seven Day Binge

Mitä? Muutaman vuoden hiljaiseloa pitänyt rockin ikuinen kauhukakara Marilyn Manson on julkaissut uuden sinkun. Third Day of a Seven Day Binge esittelee yleisölle artistin orgaanisempaa puolta. Manson työstää parhaillaan jo yhdeksättä sooloalbumiaan, joka on tarkoitus julkaista alkuvuodesta 2015.

Third Day of a Seven Day Binge soi tällä viikolla myös Uuden musiikin iltavuoron Juhani Kenttämaan Viikon tehona. Juhanin mukaan kappale kertoo verkkaisen vangitsevaa tarinaa rankasta ryyppyputkesta, jonka tunnelma leijailee savusta tukahtuneen saluunan syövereissä. Harhakuvitelmat tuovat samaan pöytään myös Iggy Popin sekä Patti Smithin hahmot, joiden osoittamaan suuntaan riipivä kappale kulkee tasaisen varmasti.

Hä? Marilyn Mansonin taiteilijanimi perustuu Marilyn Monroen ja Charles Mansonin nimiin. Nimet symboloivat – tulkinnasta riippuen – kaunotarta ja hirviötä, ihmisen pimeää ja valoisaa puolta tai ihan vain yksinkertaisesti hyvän ja pahan symbioosia.