Hyppää pääsisältöön

Mitä mieltä olet Vilma Alinan kappaleesta Hullut asuu Kallios?

Vilma alina

Kuka? Vilma Alina: Hullut asuu Kallios

Mitä? Vilma Alina on 20-vuotias Helsinkiläinen laulaja-lauluntekijä. Suomen musiikkikartalle nainen bongattiin YouTubesta, jonne hän oli ladannut loopperilla taiteiltuja esityksiä. Yhdessä niistä Vilma Alina versioi Anssi Kelan ja Robinin kappaleita. Anssi Kela piti videosta niin paljon, että jakoi sen omalla Facebook-seinällään, mistä se lähti leviämään päätyen myös lopulta levy-yhtiön edustajien korviin. Tänään Rytmibarometrissa kuullaan Vilma Alinan perjantaina julkaistava debyyttisinkkuHullut asuu Kallios.

Hä? Kallio on Helsingin 11. kaupunginosa itäisessä kantakaupungissa, Pitkänsillan pohjois- ja Töölönlahden itäpuolella. Aiemmin Kallio tunnettiin työväestön asuinalueena. Nykyisin se on profiloitunut erityisesti opiskelijoiden, nuorten aikuisten ja taiteilijoiden kaupunginosaksi.

Kallio on usein esiintynyt suomalaisessa populaarikulttuurissa. Mikko Rimmisen _Pussikaljaromaani_sijoittuu Kallioon. Siellä on kuvattu mm. Pekka ja Pätkä -elokuvia ja laulaahan se Happoradion Aki Tykkikin haluavansa Pois Kalliosta.