Hyppää pääsisältöön

Robin lauloi Paperilennokki-hitistä uuden version: Halusin sinkkuun enemmän potkua

Robinin Paperilennokki-kappaleesta on tehty kaksi versiota. Single-versio laulettiin albumiversion jälkeen.

Robin. // Kuva: Teemu Saarinen / YleX

Robinin tuoreimmaksi sinkkubiisiksi valittu Paperilennokki kuulostaa erilaiselta albumilla kuin sinkkuna. Kappale laulettiin uudelleen, jotta sille saisi Robinin mukaan lisää potkua. Levyllä oleva versio laulettiin Jaakko Salovaaran eli JS16:n mökillä.

- Mentiin kumipaatilla hänen mökilleen ja äänitettiin se siellä. Se oli demoversio, mutta me ajateltiin jo silloin, että tää on törkeän hyvä. Biisissä on sellainen fiilis, että se ei tunnu liian lauletulta. Ajattelin kuitenkin, että jos tästä tulee sinkkubiisi, niin vedetään se kuitenkin varmuuden vuoksi uudestaan, Robin kertoo YleX Aamun haastattelussa.

Paperilennokki-kappaleen musiikkivideo julkaistiin tänään 7. marraskuuta. Video on kuvattu Malmin ja Oripään lentokentillä. Oripäässä Robin kuvausryhmineen sai käyttöönsä taitolentokoneen.

- Pääsin myös itse vetämään koneella temppuja, Robin sanoo.

Robin lensi sinkun kannessa olevalla lentokoneella. Onnekseen Robin ei koskaan ole kärsinyt lentopelosta, sillä koneella tehtiin vaakakierteitä ja muita temppuja.

- Paha olo ei tullut, mutta kahdeksan G:n voima saatiin aikaan. Kun veti oikein kunnolla, niin naama meni lyttyyn, Robin kertoo.

Robin esiintyy 7. marraskuuta Ylen televisioimassa Nenäpäivä-show'ssa. Ohjelma nähdään TV2-kanavalla kello 19 alkaen.

Katso Paperilennokki-musiikkivideo alta