Hyppää pääsisältöön

YleX Jälki-istunto taistossa tanssilattialla – katso parhaimmat liikkeet

Lasketaanko holtiton pyöriminen tanssilattialla break danceksi? Kyllä, jos YleX:n Mäkkäriltä kysytään.

Viki ja Mäkkäri pääsivät Anna Abreun esitanssijoiksi. // Kuva: Hanne Kautto

YleX Jälki-istunto ja YleX Aamu kiersivät Halloween-viikonloppuna Bailumaratonin myötä erilaisissa juhlissa ympäri Suomea. Maraton liittyi Nenäpäivään ja sen avulla kerättiin rahaa hyväntekeväisyyteen.

YleX Jälki-istunnon Viki ja Mäkkäri vierailivat yläkoulun Halloween-discossa, jossa juontajat pääsivät tanssimaan nuorten ja lasten kanssa. Kesken biletyksen nuori yläkoululainen kävi haastamassa kaksikon break dance -taistoon. Juontajat laittoivat parhaat liikkeensä kehiin, mutta nuori tanssija oli kova vastus.

Kuka vei voiton taistossa ja millaisia olivat juontajien parhaimmat muuvit? Katso alta video.