Hyppää pääsisältöön

Äänestä Suomen suosituinta rakkauslaulua

Mikä on Suomen suosituin rakkauslaulu?
Mikä on Suomen suosituin rakkauslaulu? biisiäänestys

Musiikkiviihdeohjelma SuomiLOVE etsi koko syksyn Suomen suosituinta rakkauslaulua. Äänet on nyt annettu ja tulos paljastetaan loppukonsertissa lauantaina 31.1.2015

Kappaleen sai valita SuomiLOVEn sadan laulun listalta tai kertoa oman suosikkinsa vapaassa tekstikentässä. Eniten ääniä saaneet kappaleet esitetään ohjelman päättävässä finaalikonsertissa, joka televisioidaan Lahden Sibelius-talolta. Lämmin kiitos kaikille äänestäneille!

Lisää ohjelmasta

 • Ilmoittaudu SuomiLOVEn yleisöön

  Nauhoitukset ovat Tampereella syksyllä 2018 arki-iltaisin.

  Nauhoitukset ovat Tampereella syksyllä 2018 arki-iltaisin n. klo 17 alkaen seuraavasti.

 • Miten SuomiLOVE-tarinat valitaan? Miten lähetän omani?

  SuomiLOVE: Usein kysytyt kysymykset

  Olemme saaneet paljon kysymyksiä SuomiLOVEn uuteen kauteen liittyen. Tässä jutussa vastaamme yleisimpiin kysymyksiin. Miten voin lähettää SuomiLOVElle tarinani? Voit lähettää tarinasi sivuiltamme löytyvällä kaavakkeella. Tuo kaavake on ainoa kanava, jota kautta tarinat kulkeutuvat SuomiLOVEn tekijöille.

 • SuomiLOVE saa jatkoa - lähetä tarinasi!

  SuomiLOVE: rakkaudella ei ole olemassa yhtä tiettyä muottia

  SuomiLOVEssa rakkaudella ei ole olemassa yhtä tiettyä muottia ja mikä tahansa laulu voi kertoa rakkaudesta Meillä ohjelman tekijöillä on suuri ilo kertoa, että SuomiLOVEsta tehdään kuudes kausi. Sen valmistelut alkavat välittömästi ja toivommekin, että lähettäisitte meille tarinoitanne!