Hyppää pääsisältöön

Minecraft-turnaus järjestettiin Heurekassa – possukoripallokenttä voitti

Heurekassa järjestettiin 9. marraskuuta Minecraft-peliturnaus, jossa haastettiin tekemään Heurekaan uusia näyttelykohteita ja muita rakennelmia.

Lähes 17 miljoonaa ihmistä on hankkinut Minecraft-pelin. // Kuva: Mojang

Tiedekeskus Heurekan Minecraft-turnauksen voitti vasta 8-vuotias Rasmus hauskalla possuversiolla Heurekan rottakoripallokentästä. Turnaukseen osallistui 150 lasta vanhempineen, ja lisäksi kilpailuun lähetettiin viisikymmentä työtä. Joukossa oli Minecrafissa rakennettuja hotelleja, ihmeellisiä maailmoja ja kokonainen uusi tiedekeskus.

Kilpailutöihin voi tutustua Heurekan verkkosivuilla.

8-vuotias Rasmus voitti kilpailun possukoripallokentällään. // Kuva: Heureka

Minecraft on verkkopeli, jossa pelaajan on mahdollista luoda erilaisia rakennelmia kuutioiden avulla suuressa kolmiulotteisessa maailmassa. Supersuositun pelin on hankkinut jo liki 17 miljoonaa ihmistä.