Hyppää pääsisältöön

Nainen väittää: Energiajuoma mainostaa paholaista

Ei riitä, että energiajuomien kerrotaan olevan pelkästään haitallisia. Ainakin eräässä väitetään piilevän melkoisia viestejä.

Nainen on löytänyt Monster Energy -energiajuomasta useamman paholaiseen viittaavan merkin. // Kuva: EPA / Matthias Bein

Sosiaalisessa mediassa leviää video, jossa nainen väittää Monster Energy -enegriajuoman logon viittaavan paholaiseen, Huffington Post kertoo. Naisen mukaan Monster Energy -logon M-kirjain muodostaa heprean kielellä kirjoitettuna luvun 666, jota pidetään pedon lukuna.

Tämä ei jää ainoaksi viittaukseksi pahoihin voimiin. Naisen mukaan Monster-sanan o-kirjain on osa ristiä, joka viittaa antikristukseen. Kun tölkistä juo ja tölkki kääntyy ylösalaisin, risti edustaa noituutta.

- Tässä on miettimisen aihetta, nainen toteaa.

Kyseessä ei ole ensimmäinen kerta, kun Monster Energyn väitetään viittaavan paholaiseen. Jo vuonna 2009 keskustelupalstoilla puhuttiin logon ja numeron 666 välisestä yhteydestä. Suomessa aiheesta on keskusteltu ainakin vuonna 2012.

YouTubeen on aiemminkin ladattu videoita, joissa juoman viittauksia paljastetaan.