Hyppää pääsisältöön

Paperi T lunastaa paikkansa Tulevaisuuden tusinassa

Paperi T lumoaa väkevillä sanoituksillaan.

Paperi T

Paperi T on tullut tutuksi vuosien mittaan Ruger Hauerista ja muun muassa Reino NordininVierellä ja Heikki Kuulan Rataraato -biiseillä vierailuista. Syksyllä mies nostettiin Rumban ja YleX:n Tulevaisuuden tusinan sijalle kuusi. Nyt helsinkiläistynyt räppäri on valmistautuu ensi keväänä ilmestyvän soolodebyyttinsä julkaisuun.

Ensimmäinen biisi, jonka Paperi T levyltään esittelee, iskee kuulijaa täysillä palleaan ja saa haukkomaan hetkeksi henkeä. Niin väkevä, suora ja koskettava Sä jätät jäljen -biisin sanoma on. Kappaleen taustat sykkivät vedenalaisessa tunnelmassa ja kasvavat upeasti biisin edetessä kertosäettä kohti. Ei jää epäselväksi, että nyt kärvistellään eron jälkeisessä surussa, katkeruudessa ja jopa vihassa. Paperi T:n räppejä tauottaa kertosäkeessä "sä jätät jäljen" -lausetta hokeva pehmeä naisääni. 

- Sä jätät jäljen kertoo erosta, ei pelkästään erosta toisesta ihmisestä, vaan kuinka parisuhteen loppuminen vaikuttaa myös siihen miten hahmotat koko ympäristöäsi. Esimerkiksi kuinka turvallinen ja yhteinen tuttu asuinalue muuttuu eron jälkeen vieraaksi ja kylmäksi, Paperi T kertoo.

Paperi T osaa kiteyttää eron jälkeisen musertavan surun yhteen kappaleeseen nerokkaasti. Nyt uidaan synkissä vesissä, mutta se biisissä nimenomaan koukuttaakin. 

Uppoudutko syviin vesiin Paperi T:n seuraksi vai kaipaatko pelastusrengasta ja äkkiä? Kommentoi Anne Lainnon viikon tehoa!