Hyppää pääsisältöön

TTK:sta tippunut Cristal Snow: Tuntuu, että elämä on ohi

Tanssii tähtien kanssa -kisasta sunnuntaina 10. marraskuuta tippunut YleX:n juontaja Cristal Snow ei vielä oikein ymmärrä, mitä on tapahtunut.

Cristal Snow // Kuva: MTV

Tanssii tähtien kanssa -kilpailun hyvin tosissaan ottanut Cristal Snow harmittelee putoamistaan. Tanssikokelas heräsi tuttuun tapaan jo kuudelta aamulla, vaikka enää hänellä ei ollut kiire tanssiharjoituksiin.

- En ole oikein vielä tajunnut tätä. Aamulla tuntui siltä, että pitäisi olla tekemässä jotain. Ei pysy pää mukana tässä asiassa ollenkaan. Mulla on tosi tyhjä olo. Tuntuu, että elämä on ohi, Cristal kommentoi YleX:lle.

Vaikka Snow'n takki on nyt tyhjä, niin hän on silti tyytyväinen omaan tanssiinsa.

- Tango meni niin hyvin. Se oli mun paras tanssini. Viime viikolla kaikki loksahti paikalleen.

Juontaja on ihmeissään vierailevana tuomarina olleen Hjallis Harkimon pisteistä. Ensin Harkimo antoi kympin ja sen jälkeen seiskan.

- Se oli vähän outoa, eikä linjassa minkään muun kanssa. Mun järkeen ei mene se, että se oli niin alhainen ja tiukoin tuomari eli Jorma Uotinen antoi kympin.

Snow ei vielä tiedä, aikooko hän jatkaa kilpatansseja, mutta siihen hän on ainakin saanut kannustusta. Tanssilegenda Aira Samulin nimittäin kehui Cristalia vuolaasti Tanssii tähtien kanssa -ohjelman kulisseissa.

- Se sai mut kyyneleihin, kun Aira Samulin tuli sanomaan, että sulla on tanssijan sydän. Sun pitää tanssia, se näkyy susta. Jatka jollain tasolla. Liikutuin siitä kommentista ihan täysin ja tuli tosi hyvä mieli. Taidan ottaa sellaisen mission, että menen jatkossa baareihin tanssimaan. Tangoa pitää varmaan mennä tanssimaan laivalle.

Cristal Snow'n haastattelu tulee YleX Jatkot -ohjelmassa maanantaina 10. marraskuuta klo 19 jälkeen.