Hyppää pääsisältöön

Yläosaton Kuustonen ei kelvannut kuvaajalle: Sun body ei vaan toimi

Kuustosen perheen rintavarustus on viime viikkojen ajan puhuttanut mediassa. Eräs perheenjäsen on toistaiseksi jäänyt kohun ulkopuolelle.

Kuva ei liity juttuun // Kuva: EPA / NABIL MOUNZER

Näyttelijäntyöhön kuuluu ajoittain myös vähäisissä vaatteissa esiintyminen. Suomi-elokuvissa on nähty niin Samuli Edelmannin kuin Jasper Pääkkösen penikset sekä Tommi Korpelan takamus. Useat suomalaisnaiset ovat esiintyneet yläosattomissa.

Lokakuussa median syynissä olivat muun muassa Putouksen aiemmilta kausilta tutun Iina Kuustosen rinnat. Lokakuun lopulla Ylen TV2-kanavalla käynnistyi Syke-niminen sairaalasarja, jota Kuustonen tähdittää. Lööpit kertoivat, että Kuustonen esiintyy sarjan avausjaksossa rintamus paljaana. Näin kävikin. Kohtaus oli noin neljän sekunnin mittainen.

Marraskuun 10. päivä käsiteltiin Iinan pikkusisko Minkan varustelua. Minka Kuustonen näyttelee 16. marraskuuta Ylen TV1-kanavalla alkavassa Tellus-rikossarjassa. Jo ensimmäisessä jaksossa Minka revittelee tissit paljaana neljässä kohtauksessa. Yksi näistä tapahtuu saunassa Vesa Vierikonkanssa. Uuh.

Kaikkien Kuustosten perheenjäsenten tissit eivät kelpaa medialle. Yksi on jäänyt joukosta pois. Minkan ja Iinan isä Mikko Kuustonen ei ole paljastanut rintavarustustaan. Siihen on syynsä.

- Olin jo aiemmin ystävystynyt Järvenpään Puistobluesin kautta graafikko Jouni Leskiseen. Hän on tehnyt suurimman osan levyjeni kansista upealla asenteella. Auroralle päätimme tehdä jotain uutta ja ostin romanttisen seuramatkan itselleni ja valokuvaaja Lauri Erikssonille. Matkustimme Sri Lankalle jossa vuokrasin Menika-nimisen elefantin päiväksi. Kuljimme ympäriinsä norsun kanssa ja Lauri kuvasi. Hän ehdotti myös, että olisin kuvissa ilman paitaa mutta totesi muutaman otoksen jälkeen muotikuvaajan kyynisyydellä: sun body nyt vaan ei toimi, Mikko Kuustonen kertoo kirjassa Q – Lauluntekijän tarina.

Joudumme tyytymään kuviin, joissa Mikko on vaatteet päällä. Tässä rintavarustus on verhoiltu siniseen kuviopaitaan.

Mikko Kuustosen rinnat kuviopaidan alla. // Kuva: Yle Kuvapalvelu

Violetti paita raottaa jo hieman paljasta pintaa, mutta ei tästä ihan kohua saada aikaiseksi.

Mikko Kuustosen rinnat puvuntakin ja kauluspaidan alla. // Kuva: Yle Kuvapalvelu

Raa'an lihan sijasta tuijotamme mansikoita.

Mikko Kuustosen rinnat mansikkakorin takana. // Kuva: Yle Kuvapalvelu