Hyppää pääsisältöön

UPplus: Sitähän sä kysyit!

Onko Virtaus oikeasti olemassa? Kuka tekee puvustukset? Ovatko käsikirjoittajat avaruudesta? Tästä UPplussasta löydät kootut kysymykset ja vastaukset!

Uuden päivän nettitiimi vastaa vuoden mittaan satoihin yksittäisiin fanikysymyksiin. Marraskuun alussa pyysimme katsojia osallistumaan UPplussan tekoon ja lähettämään meille UP-aiheisia kysymyksiä enemmänkin - ja niitähän tuli!

Valittuihin kysymyksiin vastaavat tuottaja Samu Reijonen, pääohjaaja Janne Virtanen, senior script editor Kaisa Kuikkaniemi sekä nettituottaja Salla-Rosa Leinonen.

UPplussan juontaa Valtteri Lehtinen, joka myös vastaa muutamaan fanikysymykseen.

Kommentit
 • Testaa tietosi UP:n 1. tuotantokaudesta

  Uuden Päivän ensimmäinen kausi nähtiin vuosina 2010-2011.

  Uuden Päivän ensimmäinen kausi nähtiin vuosina 2010-2011. Testaa, kuinka hyvin muistat sen tapahtumat. Koko kausi katsottavissa nyt Yle Areenassa.

 • Koe Uusi Päivä uudelleen alusta

  Fanien toive toteutuu vihdoin!

  Uuden Päivän uskolliset fanit ovat jo pitkään toivoneet näkevänsä sarjan uudelleen alusta. Nyt heidän toiveensa toteutetaan! Uuden Päivän 1. ja 2. kausi julkaistaan Yle Areenassa 15.2.2019.

 • Näin Uuden Päivän käsikirjoitukset syntyivät

  Yle avaa sarjan arkistot kaikille luettavaksi.

  Uusi Päivä julkaisi kaikkien 802:n jakson käsikirjoitukset. Alusta alkaen ovat sarjan ystävät päässeet kurkistamaan kulissien taakse, miten UP:ta tehdään. Sarja tarjoaa nyt ainutlaatuisen tilaisuuden lukea mistä se tehtiin.