Hyppää pääsisältöön

Seitsemän tuntia tanssimusiikkia – odotettu dance-maraton tulee taas!

Huippusuositut Tapanin Dancet ja Wappudancet -lähetykset saavat jatkoa loppuvuodesta, kun seitsemän tunnin dance-maraton valtaa jälleen YleX:n studion. Tällä kertaa mukana on myös kansainvälisiä DJ-lahjakkuuksia.

Matti Airaksinen ja DJ Orion. // Kuva: Timo "Timppa" Launonen

YleX järjestää kolmatta kertaa DJ Orionin ja Matti Airaksisen isännöimän tanssimaraton lähetyksen. Kaksikon lisäksi ohjelmassa tullaan kuulemaan viiden eri DJ:n setit, joista osa on ensimmäistä kertaa mukana matkassa. Lähetyksessä on mukana myös kanainvälisesti tunnettuja artisteja.

- Nämä ovat sellaisia tyyppejä, joilla on varmasti yleisöä kiinnostavia tarinoita, DJ Orion sanoo.

Maratonlähetys on sekä yleisölle että artisteille poikkeuksellinen kokemus. Vaihtelevat DJ:t soittavat omassa setissään ensin puoli tuntia sellaisia kappaleita, jotka ovat vaikuttaneet artistin omaan musiikkiuraan. Toinen puolituntinen käytetään livemiksaamiseen. Yleisö voi osallistua lähetykseen koko ajan netin välityksellä. Mukana on aina myös yllätyksiä.

- Esimerkiksi edellisellä kerralla Darude teki livenä remixin, johon kaikki osallistuivat. Darude miksasi julkaisemattomaan biisiinsä muiden vappuhuudatuksia, DJ Orion kertoo.

Ensimmäiset tiedot tulevasta seitsemän tunnin maratonlähetyksestäkuullaan YleX:n perjantai-illassa, DJ Orionin ohjelmassa klo 22–24. Ohjelman kakkostunnin XmiXin ottaa 14. marraskuuta haltuun DJ Orkidea.