Hyppää pääsisältöön

Kiehtova maailma: Eksoottiset junamatkat

Kiehtova maailma: Eksoottiset junamatkat, Yle TV1
Toimittaja Chris Tarrant tutustuu ääriolosuhteissa kulkeviin junareitteihin. Kiehtova maailma: Eksoottiset junamatkat, Yle TV1 Kuva: (C) THE GAMMA PROJECT kiehtova maailma: eksoottiset junamatkat

Teema keskiviikkoisin 13. - 27.5.2015 klo 20.00, uusinta lauantaisin klo 15 ja maanantaisin klo 17
Yle Areenassa 30 päivää

Pitkän linjan tv-toimittaja Chris Tarrant matkustaa kolmiosaisessa sarjassa (Chris Tarrant´s Extreme Railways) maailman hurjimmilla junareiteillä Kongossa, Australian takamailla ja Intian rannikolla.

Äärimmäisissä olosuhteissa tuntien ja jopa päivien myöhästymiset ovat todennäköisiä, kiskot kulkevat vaarallisia reittejä ja junavaunut ovat tupaten täynnä matkustajia.

25.11. Kongo

Toimittaja Chris Tarrant tutustuu ääriolosuhteissa kulkeviin junareitteihin. Keskellä viidakkoa maisemat ovat huimaavat, junavaunut tupaten täynnä matkustajia ja jopa päivien myöhästymiset mahdollisia.

2.12. Australia

Adelaiden ja Darwinin välinen rautatie on yli 3000 kilometrin mittainen. Chris Tarrant matkustaa läpi kuivan autiomaan, joka on täynnä hylättyjä asemia ja aavekaupunkeja.

9.12. Intia

Maan länsirannikon junarata on rakennettu poikkeuksellisen hankalaan maastoon. Kiskot kulkevat vesirajassa ja ylittävät satoja siltoja. Sadekausi tekee reitistä erityisen vaarallisen.

Tuotanto: The Gamma Project for Channel 5. Britannia, 2013.

Kommentit