Hyppää pääsisältöön

HBO julkaisee synkän scifi-sarjan – tekijäkaarti täynnä huippunimiä

Anthony Hopkins esittää robottiteemapuiston omistajaa HBO:n tulevassa scifi-sarjassa.

Westworld // Kuva: HBO

HBO on ilmoittanut julkaisevansa tv-sarjan vuoden 1973 scifi-trilleri Westworldin pohjalta. Vinksahtaneeseen robottiteemapuistoon sijoittuvaa sarjaan kuvaillaan "synkäksi seikkailuksi keinotekoisen tietoisuuden ja tulevaisuuden syntien maailmassa".

Pitkään suunnitteilla olleen sarjan pilottijakson on ohjannut ja käsikirjoittanut Yön ritari - jaInterstellar-elokuvien parissa työskennellyt Jonathan Nolan (ohjaaja Christopher Nolanin veli) yhdessä puolisonsa Lisa Joyn kanssa. Sarjan tuotannossa on mukana myös uusimman _Star Wars -_elokuvan ohjaaja J.J Abrahams.

Myös Westworldin näyttelijäkiinnitykset lupaavat sarjalta paljon. Teemapuiston pyörittäjää esittääAnthony Hopkins. Lisäksi tiedetään, että Evan Rachel WoodJames Marsden ja Thandie Newton esittävät sarjassa androideja. Myös tähtinäyttelijät Ed Harris ja Miranda Otto on kiinnitetty sarjaan, jonka julkaisua suunnitellaan ensi vuodelle.

**Katso alta vuoden 1973 Westworld-elokuvan traileri.