Hyppää pääsisältöön

Mitä mieltä olet Shamirin kappaleesta On The Regular?

Kuka? Shamir: On The Regular

Mitä? Shamir Bailey on vasta 20-vuotias artistilupaus Las Vegasista. Erikoisella ääneellä varustettu kaveri on tehnyt aikaisemmin kantria ja punkkia, mutta nyt hän on löytänyt tyylinsä tanssittavasta elektropopista. Shamirin debyytti-EP Northtown julkaistiin viime kesänä ja tänään Rytmibarometrissa kuullaan hänen uusin singlensä On The Regular. Kappaleen musiikkivideon voit tsekata TÄÄLTÄ!

Uuden musiikin iltavuoron Anne Lainto on valinnut kappaleen tällä viikolla Viikon tehokseen. Annen mukaan androgyyninen pop-ilottelu saa väistämättäkin hymyilemään ja vähintäänkin nyökyttelemään päätä suvaitsevasti.

Hä? Shamirin äiti osti aikoinaan pojalleen kitaran, mutta ei halunnut maksaa soittotunneista vaan hommasi kullannupulleen kirjan Guitar for Dummies. Ilmeisesti Shamir piti opiskellessaan kirjaa ylösalaisin, sillä hän oppi soittamaan kitaraa vahingossa väärinpäin.