Hyppää pääsisältöön

Viikon sitaatti: Kukkuu!

käki
Kuvan käellä ei ole mitään tekemistä Yleveron kanssa käki Kuva: Wikipedia commons/Lip Kee käki

Uusliberalististen ajattelijoiden mukaan verisin kilpailu tuottaa parhaat lopputulokset. Aristoteleen kantapään Facebook-ryhmän jäsenen Riston syyskuisesta Ilta-Sanomista poimiman otteen perusteella kilpailu saa ainakin kirjoittajien luovuuden kukkimaan. Ote oli pääkirjoituksesta ja se kuului näin:

Ylestä on tullut media-alan käenpoika, joka pyrkii potkaisemaan muut kilpailijansa pesästä ja indeksikorotukseen vedoten vaatii pajulintuemon rooliin joutuneilta veronmaksajilta lisää apetta ammottavaan kitaansa.

Ylestä on tullut media-alan käenpoika, joka pyrkii potkaisemaan muut kilpailijansa pesästä ja indeksikorotukseen vedoten vaatii pajulintuemon rooliin joutuneilta veronmaksajilta lisää apetta ammottavaan kitaansa.

”Joillakin se on sana hallussaan”, toteaa Risto, ja näinhän se on. Yleisradion asema koko kansan kustantamana tiedotusvälineenä edellyttää luonnollisesti jatkuvaa asiallista keskustelua julkisen palvelun tehtävästä, onhan se ainoa sähköinen tiedotusvälineemme, jonka tehtävä ei ole tuottaa voittoa osakkeenomistajille. Hienoa, että aihe saa keskustelijoiden kynän liitämään!

Pasi Heikura
aristoteles@yle.fi

Uusimmat sisällöt - Kulttuuri