Hyppää pääsisältöön

Entiset Salkkari-tähdet SuomiLOVEn takana: Hieno kokemus

Tunteita herättävän SuomiLOVE-uutuusohjelman ovat ohjanneet Salatut elämät -ohjelmastakin tutut tähdet Aleksi Sariola ja Mika Kurvinen.

Aleksi Sariola ja Mika Kurvinen

SuomiLOVEn ohjaaja Aleksi Sariola on varsinainen viihdealan monitoimimies. Hänet tunnetaan näyttelijänä, laulaja ja juontajana.
Sariola tuli tunnetuksi Salatut elämät -sarjan Kentsuna vuonna 2000. Sittemmin mies on julkaissutKokoa mut -nimisen albumin artistinimellä Illi, vieraillut lukuisten artistien biiseillä, ja nähtiin hänet myös Cheekin kanssa Olympiastadionin lavalla. Lisäksi Sariola on juontanut tv-ohjelmia Buusteri, Ruuvari ja Pientä pintaremonttia. Nyt monilahjakkuus ohjaa positiivisen vastaanoton saanutta SuomiLOVE-ohjelmaa.

- Oli hieno kokemus, kun luki meille lähetetyn tarinan ja kuunteli siihen liittyvän kappaleen heti perään. Yksi mieleenpainuvimmista tällaisista hetkistä koettiin, kun saimme postia Kittilästä. Katri kertoi siinä hänen ja tulevan miehensä Ernon tarinan sekä siihen liittyvästä Jarkko Martikaisen laulusta. Pysäyttävä hetki, Sariola kertoo.

SuomiLOVEn toinen ohjaaja Mika Kurvinen on niin ikään tuttu Salkkareista. Kurvinen näytteli sarjassa Teemu Korhosta vuosina 2000-2003. Ruudusta hän poistui keväällä 2004. Lisäksi näyttelijä on nähty muun muassa elokuvissa Sooloilua ja Elokuu.

Näyttelijän töiden lisäksi Kurvinen on työskennellyt myös kameran toisella puolella, muun muassa musiikkivideo-ohjaajana. Hän on ohjannut videoita Olavi Uusivirralle, Sunrise Avenuelle ja PMMP:lle.