Hyppää pääsisältöön
Aihesivun Nosteessa radio pääkuva

Vanamo

Seinäjoki-Kihniö / skandinaavinen rock / 2006

Vanamo

Kahdesta veljesparista koostuva Vanamo on Etelä-Pohjanmaan rajan molemmin puolin Seinäjoelta ja Kihniöltä ponnistava nelikko, joka monivivahteisella ja haikealla pohjoiseurooppalaisella pop/rockilla pysäyttää ajan. Vuonna 2012 perustettu orkesteri julkaisi debyyttialbuminsa Kun tulet takaisin Marraskuun alussa ja ohessa lohkaisu albumilta Voiko rakkaus kuolla ja Minun pelkoni kappaleiden muodossa.

Kokoonpano:

Petri Aittoniemi laulu,kitara. Jyri Aittoniemi laulu, basso. Anssi Shemeikka kitara. Reijo Shemeikka rummut.

Tykkäämme: 

Rohkeudesta toimia rehellisesti tällä hetkellä muuten melko "epätrendikkäällä" Suomi-rock kentällä, ja vielä suomeksi. Ja se vielä toimii hyvin. Tuo mieleen hieman 51 Koodia -yhtyeen. Hyvin hiotunutta bändisoitantaa.

Päivitys 19.11

Kaunista ja laadukasta kevyttä rokkia, joka edelleen toimii. 

Mitä muuta yhtyeellä on tarjota. Löytyykö repertuaarista kyyneleitä vuodattavia balladeja, vai vieläkin rokimpaa menoa.

Päivitys 19.11

Uusista kappaleista huomaa, että massiiviset rauhallisemmat biisit toimivat hyvin. Kaunis, melodinen Minun pelkoni tuo mieleen jopa Hurtsin herkkyyden. 

Mielenkiintoista nähdä, kuinka paljon ihmiset tällä hetkellä ovat halukkaita kuluttamaan suomirockia. Jos ovat halukkaita, niin tämä bändi on hyvä pitää mielessä.

Päivitys 19.11

Kun hiphop- ja EDM -aallot pikkuhiljaa väistyvät ja ihmiset janoavat jälleen ns. perinteisillä soittimilla soitettua musiikkia, Vanamo on vahvoilla.