Hyppää pääsisältöön

Kysy ihan mitä vain – Sirkka Tälli selvittää vastauksen!

"Voiko ihmiskakkaa kompostoida?" kysyi nimimerkki Paha haju. Nimimerkki Hidas kuolemako taas halusi tietää, ovatko vaimon hänelle juottamat sihisevät poretabletit hänelle todella hyväksi. Näihin ja moniin muihin Ekoisti-sarjan katsojien kysymyksiin vastasi aina yhtä tyylikkäänä paikalle rientävä Sirkka Tälli.

Ympäristöasioihin erikoistunut Ekoisti-sarja sai syksyllä 2000 uuden tutkivan reportterin, jolta sai kysyä ihan mitä vain, sillä hän kyllä selvittäisi vastauksen. Kysy Sirkalta -osiossa leoparditakissa, vaaleissa helmissä ja kopisevissa koroissa tutkimuksiaan tekevä Sirkka Tälli selvitti vastauksia katsojien pulmiin viidessätoista jaksossa.

Kompostoinnin ja poretablettien lisäksi katsojia askarruttavia asioita olivat esimerkiksi pehmolelujen bakteerit, Chifonet-liinojen maatuminen sekä kananmunankennojen kierrättäminen.

Kommentit