Hyppää pääsisältöön

UPplus: Puvuston mestarit

Kuka valitsee ja hankkii UP-hahmojen vaatteet? Mistä tulevat ne toinen toistaan upeammat erikoisjaksojen asut? Astu Helena Rängmanin seurassa puvuston taikamaailmaan!

Virtauksen asukkaat pukeutuvat laadukkaasti, näyttävästi ja värikkäästi, ja puvustus onkin tärkeä osa sarjan visuaalista ilmettä.

Uuden päivän hahmojen roolivaatteista, kengistä ja asusteista vastaa pukusuunnittelija Ritva Muikku neljän puvustajan tiimeineen. Pukusuunnittelija perehtyy käsikirjoituksiin huolellisesti ja päättää niiden perusteella, millaisia vaatteita kukin hahmo käyttää.

Pukusuunnittelijan työhön kuuluu mm. vaatteiden, kenkien sekä kaikkien asusteiden hankinta ja sovitus näyttelijöille. Muutaman kerran vuodessa pukusuunnittelija saa päästää luovuutensa todella valloilleen: Ritva Muikku suunnittelee itse ja luo tiiminsä kanssa kaikkien erikoisjaksojen huikeat asut!

Huolellisesta suunnittelusta huolimatta yllättäviä tilanteita tulee vastaan päivittäin - mutta ei huolta, puvuston mestarit ratkovat pulmat käden käänteessä!

Kommentit
 • Testaa tietosi UP:n 1. tuotantokaudesta

  Uuden Päivän ensimmäinen kausi nähtiin vuosina 2010-2011.

  Uuden Päivän ensimmäinen kausi nähtiin vuosina 2010-2011. Testaa, kuinka hyvin muistat sen tapahtumat. Koko kausi katsottavissa nyt Yle Areenassa.

 • Koe Uusi Päivä uudelleen alusta

  Fanien toive toteutuu vihdoin!

  Uuden Päivän uskolliset fanit ovat jo pitkään toivoneet näkevänsä sarjan uudelleen alusta. Nyt heidän toiveensa toteutetaan! Uuden Päivän 1. ja 2. kausi julkaistaan Yle Areenassa 15.2.2019.

 • Näin Uuden Päivän käsikirjoitukset syntyivät

  Yle avaa sarjan arkistot kaikille luettavaksi.

  Uusi Päivä julkaisi kaikkien 802:n jakson käsikirjoitukset. Alusta alkaen ovat sarjan ystävät päässeet kurkistamaan kulissien taakse, miten UP:ta tehdään. Sarja tarjoaa nyt ainutlaatuisen tilaisuuden lukea mistä se tehtiin.