Hyppää pääsisältöön
Aihesivun Nosteessa radio pääkuva

Art Effects

Art Effects on oululainen indieduo. Yhtye on imenyt vaikutteita muun muassa korealaisesta indierock-scenesta, jonka laulajamme löysi maassa asuessaan ja siellä seikkaillessaan. Soundimme yhdistelee Aasian indiekentän soundia skandinaaviseen hillitympään tulkintaan.

Art Effect

Kotipaikkakunta: Oulu

Musiikkityyli: Indierock

Perustamisvuosi: 2014

Kokoonpano: Antti & Niklas

Art Effects youtube

YleX Kommentoi

Tykkäämme:

Tarttuvaa indierockia ammattimaisella otteella! Menevässä biisissä yhdistyy skandinaavinen kaihoisuus ja tanssittava indierokki. Laulajan ääni on persoonallinen ja miellyttävä ja biisiä alkaa huomaamatta hyräillä mukana. Kundien yhteistyö selkeästi toimii ja Childhood Room on todella lupaava ensisinkku!

Vielä odotamme:

Lisää biisejä, sillä Art Effectille on selkeästi tilaa suomalaisella indierock-kartalla.

Joutuukohan Satellite Stories kilpailla oululaisen indierockin kirkkaimman tähden paikasta Art Effectin kanssa, sillä peli on avattu hyvin vahvasti. Ehkä yhtyeet voisivat lähteä yhteiskiertueelle tulevaisuudessa!