Hyppää pääsisältöön

Illan valinta: Oletko joskus vakoillut?

Illan valinnan lopputulos selviää 21:50!

Tietokoneen näppäimistö

Essi Lampun kylpyhuoneeseen kuuluu ilmanvaihtokanavien kautta naapurihuoneistossa käydyt keskustelut. Tässä tilanteessa voi olla korrektia poistua kylpyhuoneesta, ettei kuulisi muiden asioita. Mutta Essipä oli tyytyväisenä salakuunnellut naapuriasunnon keskusteluja.

Illan valinnassa selvitetäänkin tänään kuinka moni on vakoillut jotain toista ihmistä? Kyse voi olla vaatimattomasta salakuuntelusta, tai sitten viestien lukemisesta, sivuhistorian selaamisesta tai siitä, että yrittää googlen avustuksella selvittää jonkun menemisiä.

Klikkaa illan valintaa ja kerro meille, oletko joskus sortunut pieneen tai suureen vaklailuun?

Illan valinta: Oletko joskus vakoillut?