Hyppää pääsisältöön

Vaalien välissä: Pätkähallituksen kuntotesti

Vaalien välissä: Pätkähallituksen kuntotesti, Yle TV1, Olli Lindqvist, Krista Taubert
Toimittajat Olli Lindqvist ja Krista Taubert tenttaavat eduskuntapuolueiden puheenjohtajia. Vaalien välissä: Pätkähallituksen kuntotesti, Yle TV1, Olli Lindqvist, Krista Taubert krista taubert

TV1 keskiviikkona 26.11. klo 21.05 - 23.05, uusinta torstaina 27.11. klo 11.05
Yle Areenassa 30 päivää

Selviääkö pääministeri Alexander Stubbin (kok.) hallitusnelikko kauden loppuun, vai meneekö oppositio kalkkiviivoilla ohi? Mikä hiertää sisäpolitiikassa ja miten maailman tapahtumat heiluttavat Suomi-neidon venettä.

Stubbin pätkähallituksella on aikaa vajaat viisi kuukautta jättää puumerkkinsä maan poliittiseen historiaan. Mitä siinä ajassa pystyy tekemään? Meneekö loppukausi automaattiohjauksella? Eduskuntavaalit ovat 19.4.2015 – onko vaalitaistelu jo alkanut?

Vaalien välissä -keskustelussa ovat paikalla eduskuntapuolueiden puheenjohtajat Alexander Stubb, Antti Rinne (sd.), Timo Soini (ps.), Juha Sipilä (kesk.), Paavo Arhinmäki (vas.), Ville Niinistö (vihr.), Carl Haglund (r.) ja Päivi Räsänen (kd.).

Suoraa keskustelua vetävät toimittajat Krista Taubert ja Olli Lindqvist. Keskustelua rytmittävät kokeneet politiikan kommentaattorit, Yle uutisten Pekka Ervasti ja Helsingin Sanomien Marko Junkkari.

Keskustele lähetyksestä ja sen teemoista Yle uutisten nettisivuilla yle.fi/osallistu tai Twitterissä hashtagilla #vaalienvälissä – toimitus osallistuu keskusteluun myös lähetyksen aikana ja sen jälkeen.

Kommentit