Hyppää pääsisältöön

A-studio: Pohjolan patruunat pinteessä

A-studio: Pohjolan patruunat pinteessä, Yle TV1
Deutsche Bankin entinen pääjohtaja Josef Ackermann (oik.), Tukholman kauppakamarin Maria Rankka, poliitikko Olli Rehn ja Shellin hallituksen puheenjohtaja Jorma Ollila etsivät lamarohtoja. A-studio: Pohjolan patruunat pinteessä, Yle TV1 a-studio: pohjolan patruunat pinteessä

TV1 torstaina 27.11.2014 klo 21.05 - 22.45, uusinta perjantaina perjantaina 28.11. klo 11.05
Yle Areenassa 30 päivää

Miten Suomeen ja Eurooppaan saadaan lisää työtä ja teollisuutta? Miksi investoijat karttavat Suomea? Miten Suomen työmarkkinoiden pitäisi muuttua? A-studion erikoislähetyksessä keskustellaan Euroopan ja Suomen kohtalon kysymyksistä.

Ensimmäisen tunnin vieraina ovat Deutche Bankin entinen pääjohtaja Josef Ackermann, Shellin ja Outokummun hallituksen puheenjohtaja Jorma Ollila, Euroopan parlamentin varapuhemies Olli Rehn ja Tukholman kauppakamarin toimitusjohtaja Maria Rankka. Keskustelun vetää Tytti Sulander. Osuus on tekstitetty suomeksi.

Toisen tunnin aikana keskustellaan kansainvälisen osuuden herättämistä kysymyksistä ja Suomen tilanteesta. Vieraina ovat Teollisuuden palkansaajien tuleva puheenjohtaja Jorma Malinen, PKC Electronicsin pääluottamusmies Pirkko Vanhanen, elinkeinoministeri Jan Vapaavuori (kok.), pääomasijoittaja Inka Mero, EK:n puheenjohtaja Ilpo Kokkila ja VATT:n pääjohtaja Juhana Vartiainen. Keskustelun vetävät Tytti Sulander ja Heikki Ali-Hokka.

Muualla verkossa:
Investoijan Suomi-kuva: Poliittista poukkoilua ja loputonta byrokratiaa
Euroopan ykkösnimet A-studio Extrassa lamarohtoja etsimässä
Yle Uutiset: Ruotsissa pienet vievät, Suomessa isot
Yle Uutiset: Näin Suomen teollisuus on syöksynyt – katso grafiikka

Kommentit
  • Hartausohjelmissa kysellään toivoa ja lohdutusta Ukrainan tilanteeseen

    Television ja radion hartausohjelmissa rukoillaan rauhaa.

    Hartausohjelmissa rukoillaan rauhan puolesta ja etsitään rohkaisua levottomuuden keskelle. Ukrainan tilanne näkyy ja kuuluu lähipäivinä sekä televisio- ja radiojumalanpalveluksissa, aamu- ja iltahartauksissa että Pisara-ohjelmassa. Sunnuntaina 13.3. klo 10 lähetetään myös suorana Yle TV1:llä ekumeeninen ja uskontojen välinen Rauhanrukous Ukrainan puolesta.

  • Alkuvuoden hartausohjelmissa uskon pohdintaa ja postikortteja maailmalta

    Radion ja tv:n hartausohjelmissa toivoa sävelin ja sanoin.

    Vuoden 2022 alkupäivinä on tarjolla runsas kattaus hartausohjelmia. Televisiossa nähdään arkistojen kätköistä nostalginen jumalanpalveluslähetys Lakeuden Rististä. Loppiaisena pohditaan lähetystyötä Nojatuolikirkossa. Radiossa kuullaan mm. moderni Verkoston jumalanpalvelus Munkkiniemestä sekä eri-ikäisten yhteisöllinen radiomessu suorana Haapajärven kirkosta. Radiohartauksissa saadaan postikortteja maailmalta. Musiikkina jumalanpalveluslähetyksissä kuullaan niin kanteleen helkyntää kuin urkuja ja bändimusiikkia.