Hyppää pääsisältöön

Illan valinta: Väännätkö mikrosta ajan nollille ennen kuin avaat luukun?

Illan valinnan lopputulos selviää noin 21:50!

Mikroaaltouuni

YleX Jatkoille voi lähettää Illan valinta -ehdotuksia osoitteeseen ylex.jatkot@yle.fi ja näin on toiminut Elisa, jonka parisuhde on mikroaaltouunin takia kriisissä! Elisa kirjoittaa meille näin: "Poikaystäväni ja mie olemme eri mieltä mikron käytöstä. Jos ruokaa lämmittää mikrossa, mutta ei halua antaa koko lämmitysajan kulua loppuun, vaan haluaa kesken kaiken sekoittaa ja tarkistaa, onko ruoka jo tarpeeksi kuumaa, niin pitääkö aikakiekko kääntää nollaan, vai voiko mikron oven vain aukaista ? Itse tempaisen vain oven auki, mitä poikaystäväni pitää suurena mikron väärinkäyttönä, ja terveydelle haitallisena perustellen kantansa sähkömagneettisella säteilyllä. Yhteiselomme on koetuksella. Voisiko Suomen kansa auttaa ja kertoa mielipiteensä ?"

Klikkaa illan valintaa ja kerro, miten toimit! Pelkäätkö säteilyä vai onko nopeus kaikki kaikessa!

Illan valinta: Väännätkö mikrosta ajan nollille ennen kuin avaat luukun?