Hyppää pääsisältöön

Jokelan koulusurmat kokenut Alviina Alametsä: Ei ole helppoa ymmärtää ihmistä joka on tappanut läheisesi

YleX Etusivun vieraaksi saapui Alviina Alametsä, joka todisti Jokelan koulusurmia vuonna 2007. Hän halusi ymmärtää, miksi kauheudet tapahtuivat. Vastauksen etsiminen johti romaanin kirjoittamiseen ja kansainväliseen dokumenttiprojektiin.

Alviina Alametsä & YleX Etusivu // Kuva: Yle/Teemu Saarinen
  • Versaille-yhtye: “bändimusiikki on nousemassa ja me ajetaan sitä junaa”

    Versaille julkaisi tänään uuden kappaleensa Eka.

    Turkulainen Versaille tuli tammikuussa YleX:lle tutuksi, kun uuden musiikin ohjelmien Anne Lainto ja Ida Karimaa valitsivat sen viikon Nosteessa bändiksi. Tänään uuden Eka-sinkun julkaissut Elektropoppia soittava yhtye uskoo bändimusiikin toisen aallon olevan tuloillaan, vaikka viime vuosina esimerkiksi DJ:t, räppärit ja yksittäiset solistit ovatkin yleistyneet soittolistoilla ja keikkalavoilla