Hyppää pääsisältöön

Mitä voin ostaa tallenteina?

Me Ylessä teemme ohjelmistamme joka vuosi noin 60 tuotetta erikseen ostettaviksi. Tuotamme niin DVD- ja CD-tallenteita kuin versioita verkkoon.

Myynnissä on radiossa ja televisiossa esitettyä draamaa, asiaa ja lastenohjelmia. Tuotteet ovat suosittuja ohjelmauutuuksia ja arkistojen toivottuja aarteita.

Olemme julkaisseet DVD:llä sellaisia hittejä kuin esimerkiksi Kummeli-sketsisarja, Metsolat-draamasarja ja 70-luvun klassikko Rintamäkeläiset.

Rakastetut radio-ohjelmat, kuten Noita Nokinenä -kuunnelmasarja, löytyvät sekä CD:nä että ladattavina netistä.

Julkaisemamme DVD:t ja CD:t ovat myynnissä marketeissa ja tavarataloissa. Verkosta ohjelmiamme löytyy monelta eri toimijalta. Myös kirjastoista kannattaa etsiä Ylen ohjelmia.

Tallenteiksi tuotettavien ohjelmien valintaan vaikuttavat muiden muassa katsojien toiveet ja arvio odotetusta myynnistä.

Kaikista ohjelmistamme emme valitettavasti voi myydä yksittäisiä kopioita. Tämä johtuu muun muassa tekijänoikeus- ja esitysoikeussopimuksista. Löydät niistä lisää tietoa täältä.

Ota meihin yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää julkaisuista - toiveita, tietoa saatavuudesta jne. tallenne.myynti@yle.fi

Jos haluat ostaa Ylen materiaalia yksityiskäyttöön tai omaan tuotantoosi, ota yhteys Ylen Arkistomyyntiin.

Ulla Malassu
Sisältöasiantuntija
ulla.malassu@yle.fi
puhelin 09 1480 5653

Lue myös - yle.fi:stä poimittua