Hyppää pääsisältöön

Ohjelmat: Mitä voin ostaa tallenteina?

Me Ylessä teemme ohjelmistamme joka vuosi noin 60 tuotetta erikseen ostettaviksi. Tuotamme niin DVD- ja CD-tallenteita kuin versioita verkkoon.

Myynnissä on radiossa ja televisiossa esitettyä draamaa, asiaa ja lastenohjelmia. Tuotteet ovat suosittuja ohjelmauutuuksia ja arkistojen toivottuja aarteita.

Olemme julkaisseet DVD:llä sellaisia hittejä kuin esimerkiksi Kummeli-sketsisarja, Metsolat-draamasarja ja 70-luvun klassikko Rintamäkeläiset.

Rakastetut radio-ohjelmat, kuten Noita Nokinenä -kuunnelmasarja, löytyvät sekä CD:nä että ladattavina netistä.

Julkaisemamme DVD:t ja CD:t ovat myynnissä marketeissa ja tavarataloissa. Verkosta ohjelmiamme löytyy monelta eri toimijalta. Myös kirjastoista kannattaa etsiä Ylen ohjelmia.

Tallenteiksi tuotettavien ohjelmien valintaan vaikuttavat muiden muassa katsojien toiveet ja arvio odotetusta myynnistä.

Kaikista ohjelmistamme emme valitettavasti voi myydä yksittäisiä kopioita. Tämä johtuu muun muassa tekijänoikeus- ja esitysoikeussopimuksista. Löydät niistä lisää tietoa täältä.

Ota meihin yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää julkaisuista - toiveita, tietoa saatavuudesta jne. tallenne.myynti@yle.fi

Jos haluat ostaa Ylen materiaalia yksityiskäyttöön tai omaan tuotantoosi, ota yhteys Ylen Arkistomyyntiin.

Ulla Malassu
Sisältöasiantuntija
ulla.malassu@yle.fi
puhelin 09 1480 5653

Lue myös - yle.fi:stä poimittua

  • Viisi tapaa pelastaa pörriäinen – valitse omasi ja merkkaa tekosi!

    Pölyttäjiä voi auttaa pihassa ja parvekkeella.

    Pölyttäjien määrä on vähentynyt uhkaavasti. Kimalaiset, mehiläiset ja muut pörriäiset tarvitsevat apuasi! Pelasta pörriäinen -kampanja kutsuu kaikki mukaan talkoisiin. Miten sinä haluat auttaa: kukkia, leikkaamaton nurmikko, hyönteishotelli vai myrkytön puutarha? Valitse, toteuta ja merkitse tekosi laskuriin.

  • Eurovision Diaries – Viisupäiväkirjat

    Viisupäiväkirjat näyttää maailman euroviisufanin silmin.

    Dokumenttikokonaisuudessa fanit ympäri maailmaa kuvaavat vuoden verran elämäänsä ja fanitustaan, odotuksen huipentuessa euroviisuihin Tel Avivissa Israelissa. Soraääniäkin kuuluu, politiikkaa pohditaan ja vähemmistöt saavat äänensä esiin viisujen glitterin alta. Päiväkirjoissa esiintyy faneja 25 maasta, Ukrainasta Turkkiin ja USA:sta Venäjälle. Tavalliselle pulliaiselle viisut ovat vuosittainen toukokuinen laulukilpailu, mutta viisufanit elävät euroviisuja ympäri vuoden, missä päin maailmaa tahansa. Fanit käyvät omilla viisuleireillä, viisuristeilyillä ja tekevät omia versioita lempibiiseistään. Olennainen osa viisuja on fanaattisten fanien pyörittämä viisufanimedia, joka suoltaa viisu-uutisia 24/7.