Hyppää pääsisältöön

Puisto on jälleen avattu: katso Jurassic World -elokuvan ensimmäinen traileri

Elokuvan pääosia esittävät Guardians of the Galaxy -elokuvasta tuttu Chris Pratt ja The Village -trillerin tähti Bryce Dallas Howard.

Jurassic World // Kuva: Universal Pictures

Uuden Jurassic World -elokuvan ensimmäinen traileri on julkaistu. Promovideolla nähdään tuttuun tapaan geneettisesti merkittävää pihkaa ja dinosauruspuiston turvallisuutta epäileviä tiedemiehiä. Jännityksellä jäädään odottamaan, tekeekö 1993 julkaistussa Jurassic Park -elokuvassa nähty vihreä hyytelö myös paluun valkokankaalle.

Alkuperäinen Steven Spielbergin ohjaama elokuva Jurassic Park perustuu samannimiseen Michael Crichtonin kirjaan. Ensi kesänä julkaistavan Jurassic Wolrd -elokuvan ohjaa Colin Trevorrow, mutta Spielberg toimii siinä tuottajana.

Katso alta elokuvan ensimmäinen traileri.