Hyppää pääsisältöön

Kuule uutta Hisseriä ennen muita

Disco Ensemblen Miikka Koiviston sooloprojektilta kuullaan uusi biisi Uuden musiikin iltavuorossa torstaina 27. marraskuuta. Lisäksi keväällä 2015 ensimmäisen soololevynsä julkaiseva mies on kasannut mixtapen, jolta löytyy musiikkiaan useamman kappaleen verran.

Hisser // Kuva: Sony Music Finland

Marraskuun alussa Uuden musiikin aamuvuoron  Pirita Pykäläisen tehobiisinä kuultiin viikon verran Hisserin Park Fiction -kappaletta. Tuolloin oli jo selvillä, että Hisser-nimen takana seisooDisco Ensemble -yhtyeen Miikka Koivisto, mutta artistinimen ympärille oli ehditty hakea mystisyyttä jakamalla Park Fiction -cd-r:ää helsinkiläisten lähikauppojen ilmoitustauluilla.

Ensimmäisen albuminsa Hisser julkaisee keväällä 2015, mutta Uuden musiikin iltavuorossa saadaan tietää sooloprojektista lisää torstaina 27. marraskuuta, kun Miikka Koivisto saapuu suoraan haastatteluun kello 18 jälkeen. Haastatteluun Koivisto on luvannut tuoda mukanaan myös kokonaan uuden Hisser-biisin!

Uuden musiikin iltavuoron Anne Lainnon johtamaan Hisser-hetkeen voi valmistautua kuuntelemalla
Koiviston kasaaman mixtapen, jossa muiden esittäjien kappaleiden lisäksi on tarjolla Hisser-biisejä, jotka eivät ole päätymässä keväiselle pitkäsoitolle.