Hyppää pääsisältöön

UPplus: #LOVEMBER2014-yllätyksiä

UP-tiimi tuo rakkauden ja välittämisen ilosanomaa marraskuuhun #suomiloven ja #LOVEMBER2014n hengessä. Erityisesti kaamosaikaan on tärkeää tuoda läheisten elämään iloa - katso UPplus: #LOVEMBER2014-yllätyksiä ja vastaa haasteeseen!

Uusi päivä on hyväntuulinen sarja ja Virtauksessa riittää aina aurinkoa. Siksi nettitiimille oli itsestään selvää antaa sarjan tekijöille mahdollisuus ilahduttaa toisiaan ja haastaa samalla kaikki katsojat mukaan rakkautta (love) marraskuuhun (november) tuovaan #LOVEMBER2014 -tempaukseen.

TV2:n uuden musiikkiviihdeohjelman SuomiLOVEn tapaan halusimme todella yllättää iloisesti UP:n työntekijöitä. Hankalinta oli valita, ketkä liki sadan ihmisen joukosta saisivat lovea osakseen.

Huomionosoitukset olisi voinut antaa UP:ssa vaikka kenelle, ja siksi kukkia ja kauniita sanoja vietiin tiimiläisille, jotka omalla olemuksellaan ja ammattitaidollaan vaikuttavat kaikkien muiden UP:laisten arkeen.

Valtteri Lehtinen ja Antti Majanlahti olivat omissa Noin yhdeksän kysymystä -UPplussissaan kehuneet niin vuolaasti kahta tiimiläistä, että halusimme esitellä nämä huipputyypit UPplussassa.

Niklas puolestaan on roolihahmona sellainen lurjus, että Kai Vaine piti ehdottomasti päästää puhumaan pehmeitä - mutta kenelle?

#LOVEMBER2014 -UPplussassa Antti, Valtteri, Kalle ja Kai yllättävät kukin yhden tiimiläisen valitsemallaan tavalla: mitä koskettavaa tapaa jokainen mies käytti viestinsä välittämiseen, katso ja liikutu!

 • Testaa tietosi UP:n 1. tuotantokaudesta

  Uuden Päivän ensimmäinen kausi nähtiin vuosina 2010-2011.

  Uuden Päivän ensimmäinen kausi nähtiin vuosina 2010-2011. Testaa, kuinka hyvin muistat sen tapahtumat. Koko kausi katsottavissa nyt Yle Areenassa.

 • Koe Uusi Päivä uudelleen alusta

  Fanien toive toteutuu vihdoin!

  Uuden Päivän uskolliset fanit ovat jo pitkään toivoneet näkevänsä sarjan uudelleen alusta. Nyt heidän toiveensa toteutetaan! Uuden Päivän 1. ja 2. kausi julkaistaan Yle Areenassa 15.2.2019.

 • Näin Uuden Päivän käsikirjoitukset syntyivät

  Yle avaa sarjan arkistot kaikille luettavaksi.

  Uusi Päivä julkaisi kaikkien 802:n jakson käsikirjoitukset. Alusta alkaen ovat sarjan ystävät päässeet kurkistamaan kulissien taakse, miten UP:ta tehdään. Sarja tarjoaa nyt ainutlaatuisen tilaisuuden lukea mistä se tehtiin.