Hyppää pääsisältöön

28.11. Extrat: Samin valinta ja Jatkojen loppubiisi

Eini, Jiri Nikkinen, Sani ja Jussi Selo Tartu Mikkiin -ohjelmassa 28.11.2014
Eini, Jiri Nikkinen, Sani ja Jussi Selo Tartu Mikkiin -ohjelmassa 28.11.2014 Kuva: Yle jussi selo

28.11. Extrat: Samin valinta ja Jatkojen loppubiisi. Näitä et nähnyt tv:ssä!

Samin valinta: Aivan sama mulle mä oon onnellinen, Pepe Willberg

Tämän perjantain peliosion musiikillisen potpurin päättää Pepe Willbergin vuoden 2014 Pepe & Saimaa -albumin kappale Aivan sama mulle mä oon onnellinen. Tämä, kuten valtaosa menestysalbumin kappaleista, on Matti Mikkolan käsialaa. Tekstin on kirjoittanut Timo Kiiskinen. Pepe Willberg sai albumista uransa ensimmäisen kultalevyn.

Jatkojen yhteisbiisi: Sunny, Anki

Bobby Hebb on kirjoittanut kappaleen Sunny, joka on yksi kaikkien aikojen versioiduimmista kappaleista. Hän julkaisi itse kappaleen singlenä vuonna 1966. Sinänsä positiiviselta vaikuttava kappale syntyi traagisten tapahtumien pyörteissä vuonna 1963. Marraskuun 22. päivänä presidentti Kennedy ammuttiin kuoliaaksi, ja heti sen jälkeen Hebbin isoveli puukotettiin kuoliaaksi. Anki levytti kappaleen suomeksi vuonna 1966. Solistinuransa lisäksi Anki Lindqvist muistetaan Cumulus-yhtyeestä sekä Anki, Bosse ja Robert -triosta.

(Samin valinta ja Jatkojen loppubiisi katsottavissa Areenassa 30 päivän ajan.)

Kommentit
 • Pääsiäisenä nautitaan monipuolisista musiikkiohjelmista

  Pääsiäisen musiikkiohjelmia

  Pääsiäisviikonloppuna nautitaan monipuolisista musiikkiohjelmista. Kuunneltavaa löytyy runsain mitoin klassisen musiikin ja hartaiden sävelten ystäville, ja herkkopaloja on tarjolla myös gospelin ja kevyemmän musiikin kuuntelijoille.

 • Naistenpäivänä soi naisten tekemä musiikki

  Tässä koottuna naistenpäiväteemaisia musiikkiohjelmia.

  Naistenpäivän kunniaksi tässä koottuna tietoa naistenpäiväteemaisista ohjelmista. Radiopainotteisessa listauksessa löytyy kuunneltavaa niin kansanmusiikin rakastajalle, bluesin ystävälle kuin klassisen musiikin kuuntelijoille. Tv-ohjelmista listalla ovat Minun musiikkini -jaksot, joissa päähenkilöinä ovat Chisu, Sanni, Iisa, Mariska, Maija Vilkkumaa, Ellinoora ja Litku Klemetti.

Lue myös - yle.fi:stä poimittua

Tartu mikkiin

 • Hyvää joulua!

  Tartu Mikkiin toivottaa sinulle ikimuistoista joulua!

  Tartu Mikkiin toivottaa sinulle ikimuistoista joulua! Oi jouluyö -klassikossa tunnelmoivat Diandra, Saara Aalto, Mikko Leppilampi, Lauri Mikkola ja Sami Hintsanen sekä Eeva Konnun johtama Tartu Mikkiin -bändi.

 • Sami Hintsanen - All You Need Is Love

  Rakkautta, sitä me kaikki tarvitsemme.

  All You Need Is Love on legendaarisen The Beatles -yhtyeen kappale ja John Lennonin sävelkynästä syntyisin; kappale on merkattu myös McCartneyn nimiin.

 • 27.8. Toiveuusinta: Kuunkuiskaajat vs. Finlanders

  Kuunkuiskaajat ja Finlanders tarttuvat mikkiin!

  Lauantaina kansanmusiikki ja kansan musiikki kohtaavat, kun erityyppisen musiikin edustajat laittavat laulaen Tartu Mikkiin -sammon uumenissa! Tanssimusiikin kilometrimittari nakuttaa kompaten ja Mediapoliksen kanteleessa soi ainakin sata kuulasta kieltä.