Hyppää pääsisältöön

5.12. Kuninkaallista tangomaustetta soppaan!

Teemu Roivainen, Maria Tyyster, Saija Tuupanen ja Amadeus Lundberg Tartu Mikkiin -ohjelmassa 5.12.2014
Teemu Roivainen, Maria Tyyster, Saija Tuupanen ja Amadeus Lundberg Tartu Mikkiin -ohjelmassa 5.12.2014 Kuva: Yle sami hintsanen

Tämän illan kattauksessa maustetaan tangoa kuninkaallisella loistolla.

Tartu Mikkiin kello 21

Vuoden 2014 tuoreet tangokuninkaalliset Maria Tyyster ja tangokuningas Teemu Roivainen saapuvat kisaamaan. Vastaansa he saavat kuninkaallista konkarisäihkettä Saija Tuupasen ja Amadeus Lundbergin joukkueesta. Sami Hintsanen johtaa loisteliasta iltaa.

Sulje silmäsi ja lennät hetkessä näiden tähti-tähtien matkassa Hopeisen kuun loisteeseen musiikilliseen tulisuudelmaan. Tango on kenties lähinnä kvartetin sydäntä – ja bändin Teemu Bromankin ottaa kontrabasson tätä varten kainaloonsa – mutta iltaan mahtuu silti iskelmää, Elvistä ja poppistakin. Ja ah, yhdessä saadaan suorastaan samettista neliäänistä harmoniaa. Nyt on aika nauttia! Vaan näkevätkö silmät oikein, antaako kaksi koiraa laulunäytteen?

Tartu Mikkiin Jatkot kello 22.05

Rakkauden täyttämän perjantai-illan parhailla jatkoilla illan taidokas tangokvartetti tulkitsee mielimusiikkiaan yhdessä ja erikseen. Jatkot käynnistyvät rakkauden täyttämillä finaalitangosävelillä, kotikatsomossakin sydämet voivat sykkiä samaan tahtiin. Artistit puhuvat intohimoisesta suhteestaan tangoon ja tulkitsevat rakkauden sanomaa vanhoin ja uusin sävelin. Kuulemme imitointitaidoista, lähiajan suunnitelmista ja mielenkiintoisista musiikillisista tarinoista. Tunteiden täyttämästä Tartu Mikkiin -illasta käynnistyy suudelmin sinetöity viikonloppu!

Kommentit
 • Anssi Kelan lyriikka vakuutti ja liikutti

  Anssi Kela löysi vanhan menestysreseptin

  Tällä kertaa kokonaan kotimaisessa Levylautakunnassa oli mukana monen hittiartistin uutta tuotantoa. Uusia lauluja olivat kuuntelemassa Diandra, Samuli Laiho ja Pekka Laine. Äänestyksen tulos ja kommentit 1. Anssi Kela: Ilves 26 pistettä (Anssi Kela) Diandra: Ei tätä voinut ruveta analysoimaan, jäi vaan kuuntelemaan. Tarina vei heti mukanaan.

 • Kylie Minoguen kantrivalssi ja Maj Karman rokkileka

  Kylie Minoguen kantrivalssi Levylautakunnan voittaja

  Levylautakunnan arvioille alttiiksi valikoitui viikon uutuuksista mm. Australian lahja pop-maailmalle, tuore laulaja-lauluntekijä ja kotimainen rokkijyrä. Arvionsa antavat Ylen Juha-Pekka Sillanpää, Susanna Vainiola ja Jyrki Koskenseppä. Äänestyksen tulos ja kommentit 1.

 • Kolme sointua riittää tangokuninkaillekin

  Tangokuninkaat Jukka Hallikainen ja Marko Maunuksela

  Tangokuninkaat Jukka Hallikainen ja Marko Maunuksela ovat yhdistäneet voimansa duoksi, joka alkaa keikkailla yhdessä ja levyjäkin on tekeillä. Levylautakunnassa Marko ja Jukka saavat arvioitavakseen viikon uutudet. Tämän duon täydentää trioksi toimittaja Maija Salminen. Pisteet ja kommentteja 1.

Lue myös - yle.fi:stä poimittua

Tartu mikkiin

 • Hyvää joulua!

  Tartu Mikkiin toivottaa sinulle ikimuistoista joulua!

  Tartu Mikkiin toivottaa sinulle ikimuistoista joulua! Oi jouluyö -klassikossa tunnelmoivat Diandra, Saara Aalto, Mikko Leppilampi, Lauri Mikkola ja Sami Hintsanen sekä Eeva Konnun johtama Tartu Mikkiin -bändi.

 • Sami Hintsanen - All You Need Is Love

  Rakkautta, sitä me kaikki tarvitsemme.

  All You Need Is Love on legendaarisen The Beatles -yhtyeen kappale ja John Lennonin sävelkynästä syntyisin; kappale on merkattu myös McCartneyn nimiin.

 • 27.8. Toiveuusinta: Kuunkuiskaajat vs. Finlanders

  Kuunkuiskaajat ja Finlanders tarttuvat mikkiin!

  Lauantaina kansanmusiikki ja kansan musiikki kohtaavat, kun erityyppisen musiikin edustajat laittavat laulaen Tartu Mikkiin -sammon uumenissa! Tanssimusiikin kilometrimittari nakuttaa kompaten ja Mediapoliksen kanteleessa soi ainakin sata kuulasta kieltä.