Hyppää pääsisältöön

Kotimainen Lenno samalle levy-yhtiölle kansainvälisten huippunimien kanssa

Lenno signattiin samalle levy-yhtiölle Tieston ja Martin Garrixin kanssa.

Lenno promokuva // Kuva: Meri Björn

19-vuotias suomalais-DJ Lenno signattiin jenkkeihin Casablanca levy-yhtiölle. New Yorkissa sijaitsevalla levy-yhtiöllä on artisteinaan suomalaisnuorukaisen lisäksi muun muassa Tiesto, Martin Garrix, Kavinsky ja Nicky Romero.
Artisti on tunnettu tarttuvista jalan alle menevistä kappaleistaan, joissa yhdistyvät luontevasti eri elektronisen musiikin tyylit pääpainon ollessa discossa ja housessa. Lenno julkaisi elokuussa singlen Wake Up. Uusia sinkkuja on odotettavissa alkuvuodesta.

- Signaaminen on pitkäaikainen unelma ja olen tosi innoissani ja kiitollinen, että pääsen tekemään duunia näin hienon ja pitkän historian omaavan levy-yhtiön kanssa. Uutta musaa on tekeillä tosi paljon ja uusia sinkkuja päästään kuulemaan ensi vuonna. Olen juuri nyt yhdistetyllä studio- ja kiertuereissulla Los Angelesissa. Soitin tällä viikolla Exchange-klubilla ja Toronton The Guvernmentissa venäläisen Artyn kanssa. Just tällä hetkellä olen Losissa studiosessioissa kirjoittamassa uusia biisejä, Lenno kertoo.

Lennon maailmanlaajuisesta manageroinnista vastaa newyorkilainen Andon Artists Management. Hänellä on myös keikkamyyntisopimus yhdysvaltalaisen Spin Artist Agencyn kanssa, jonka muihin artisteihin lukeutuu muun muassa supertähti Avicii.