Hyppää pääsisältöön

Mitä mieltä olet 5 Seconds of Summerin kappaleesta Good Girls?

Kuka? 5 Seconds of Summer: Good Girls

Mitä? Vuonna 2011 perustettu australialainen poikabändi 5 Seconds of Summer julkaisi viime kesänä nimeään kantavan debyyttialbumin. Tänään Rytmibarometrissa arvioidaan levyn uusin single Good Girls. Kappaleesta on kuvattu musiikkivideo, jolla kiltit tytöt muuttuvat ei niin kilteiksi.. Yhtyeen ensimmäinen maailmankiertue Rock Out With Your Socks Out starttaa ensi vuonna. Pojat eivät aivan Suomeen saakka ennätä, mutta kiertuebussi pysähtyy keväällä mm. Tukholmassa, Oslossa ja Kööpenhaminassa.

Hä? Normaalisti artistit ja yhtyeet julkaisevat elämänkertansa vasta uran loppupuolella, mutta 5 Seconds of Summer pamautti Hey, Let's Make a Band nimisen kovakantisen tiskiin heti debyyttialbumin yhteydessä.