Hyppää pääsisältöön

Tapanin Dancet tulee taas!

YleX järjestää tapaninpäivänä seitsemän tunnin elektronisen musiikin spektaakkelilähetyksen. Tapanin Dancet -nimisessä ohjelmassa nähdään ja kuullaan livenä Suomen DJ-parhaimmiston työskentelyä.

Tapanin Dancet 2014

YleX järjestää jälleen tapaninpäivän illassa 26.12.2014 seitsemän tunnin mittaisen elektronisen tanssimusiikin liveshow’n. Tapanin Dancet -nimiseen DJ Orionin ja Matti Airaksisen isännöimään tanssimaratoniin saapuu viisi livevierasta konemusiikin eri laidoilta.

Ensimmäinen paljastettu DJ-vieras on Tampereen lahja maailman bassomusiikille eli Rico Tubbs! Neljä muuta vierasta ilmoitetaan myöhemmin.

Jokaiselle DJ:lle on varattu yksi tunti levysoitinten ääressä. Seitsemän tunnin spektaakkelia voi radioaaltojen lisäksi seurata myös soitinten välittömään läheisyyteen sijoitettavien kameroiden välityksellä. Studio vastaanottaa koko lähetyksen ajan kommentteja, kuvia ja kysymyksiä kuuntelijoilta shoutboxin, Facebookin, Twitterin ja Instagramin välityksellä – kysy siis oma kysymyksesi Suomen kärkikaartin levysepiltä suorassa lähetyksessä.

Seitsemän tunnin lähetys kuullaan tapaninpäivän illassa 26.12. klo 17:00–24:00.

Osallistu Tapanin Dancet -tapahtumaan myös Facebookissa!