Hyppää pääsisältöön

SuomiLOVE-konsertti loppuunmyyty

Johanna Kurkela
Johanna Kurkela esiintyy SuomiLOVE-konsertissa. Johanna Kurkela Kuva: Mikko Harma johanna kurkela

SuomiLOVE huipentuu tammikuun 31. päivä pidettävään konserttiin, jossa esitetään kauden koskettavimmat ja puhutuimmat laulut. Konsertti lähetetään suorana Ylen TV2-kanavalla.

SuomiLOVEn juontaja Marja Hintikka on juuri synnyttänyt toisen poikansa, joten Ilkka Villin rinnalla konsertissa nähdään Jenni Pääskysaari.

SuomiLOVE-konsertti järjestetään Lahden Sibeliustalossa, missä kuullaan SuomiLOVE-kauden koskettavimmat ja puhutuimmat laulut. Mukana ovat muun muassa Johanna Kurkela ja Jarkko Martikainen, Juha Tapio, Jesse Kaikuranta, Eva&Manu, Samae Koskinen ja Lauri Tähkä. Tule mukaan ja koe kaikki livenä!

Konsertissa paljastetaan myös Suomen suosituin rakkauslaulu -äänestyksemme tulos.

Lisätietoa konsertin lipuista löydät täältä!

Lisää ohjelmasta

Kommentit
 • Ilmoittaudu SuomiLOVEn yleisöön

  Nauhoitukset ovat Tampereella syksyllä 2018 arki-iltaisin.

  Nauhoitukset ovat Tampereella syksyllä 2018 arki-iltaisin n. klo 17 alkaen seuraavasti.

 • Miten SuomiLOVE-tarinat valitaan? Miten lähetän omani?

  SuomiLOVE: Usein kysytyt kysymykset

  Olemme saaneet paljon kysymyksiä SuomiLOVEn uuteen kauteen liittyen. Tässä jutussa vastaamme yleisimpiin kysymyksiin. Miten voin lähettää SuomiLOVElle tarinani? Voit lähettää tarinasi sivuiltamme löytyvällä kaavakkeella. Tuo kaavake on ainoa kanava, jota kautta tarinat kulkeutuvat SuomiLOVEn tekijöille.

 • SuomiLOVE saa jatkoa - lähetä tarinasi!

  SuomiLOVE: rakkaudella ei ole olemassa yhtä tiettyä muottia

  SuomiLOVEssa rakkaudella ei ole olemassa yhtä tiettyä muottia ja mikä tahansa laulu voi kertoa rakkaudesta Meillä ohjelman tekijöillä on suuri ilo kertoa, että SuomiLOVEsta tehdään kuudes kausi. Sen valmistelut alkavat välittömästi ja toivommekin, että lähettäisitte meille tarinoitanne!