Hyppää pääsisältöön

Tosi tarina: Nukketohtori

Tosi tarina: Nukketohtori, Yle TV1
Nukketohtori Benita Suomen vastaanotolla potilaat paranevat. Tosi tarina: Nukketohtori, Yle TV1 tosi tarina: nukketohtori

TV1 maanantaina 8.12.2014 klo 18.30 - 19.00
Ohjelmalla ei ole verkkokatselua.

Nukketohtori Benita Suomi korjaa nukkeja. Hänen luonaan vallitsee ihmeellinen tunnelma, kun toinen toistaan rakkaammat, mutta rikkinäiset nuket odottavat pääsyä hoidettaviksi.

Nukketohtori on dokumentti välittämisestä, kadonneista arvoista ja nostalgiasta. Oma nukke on omistajalleen aarre.

Ohjaus Hilkka Nevala, Yle. Dokumentti on esitetty TV1:llä edellisen kerran vuonna 2010.

  • Hartausohjelmissa kysellään toivoa ja lohdutusta Ukrainan tilanteeseen

    Television ja radion hartausohjelmissa rukoillaan rauhaa.

    Hartausohjelmissa rukoillaan rauhan puolesta ja etsitään rohkaisua levottomuuden keskelle. Ukrainan tilanne näkyy ja kuuluu lähipäivinä sekä televisio- ja radiojumalanpalveluksissa, aamu- ja iltahartauksissa että Pisara-ohjelmassa. Sunnuntaina 13.3. klo 10 lähetetään myös suorana Yle TV1:llä ekumeeninen ja uskontojen välinen Rauhanrukous Ukrainan puolesta.

  • Alkuvuoden hartausohjelmissa uskon pohdintaa ja postikortteja maailmalta

    Radion ja tv:n hartausohjelmissa toivoa sävelin ja sanoin.

    Vuoden 2022 alkupäivinä on tarjolla runsas kattaus hartausohjelmia. Televisiossa nähdään arkistojen kätköistä nostalginen jumalanpalveluslähetys Lakeuden Rististä. Loppiaisena pohditaan lähetystyötä Nojatuolikirkossa. Radiossa kuullaan mm. moderni Verkoston jumalanpalvelus Munkkiniemestä sekä eri-ikäisten yhteisöllinen radiomessu suorana Haapajärven kirkosta. Radiohartauksissa saadaan postikortteja maailmalta. Musiikkina jumalanpalveluslähetyksissä kuullaan niin kanteleen helkyntää kuin urkuja ja bändimusiikkia.