Hyppää pääsisältöön
Aihesivun Nosteessa radio pääkuva

Läpä

Lauri "Läpä" Koivusalon sooloprojekti, suomenkielistä poppia taikka rokkia.

Lapa // Kuva: YleX Kellari

Kotipaikkakunta: Helsinki

Musiikkityyli: Pop / Rock

Perustamisvuosi: 2014

Kokoonpano: Lauri Läpä Koivusalo - laulu ja kitara. Sebastian Lindqvist - kitara. Leevi Erkkilä - basso. Ville-Pekka Vaaralahti - rummut. Mikael Hassinen - koskettimet.

YleX kommentoi

Tykkäämme:

Yksinkertaista mutta kaunista suomirockin ja -popin ristisiitosta. Hieno orgaaninen saundi, josta tulee mieleen monet suuruudet, kuten J. Karjalainen tai Anssi Kela. Uudemman polven osaajista mieleen juolahtaa Matti Johannes Koivu sekä Olavi Uusivirta.

Vielä odotamme:

Pientä variaatiota hienon yksinkertaiseen kappaleeseen olisi voinut esitellä, vaikka homma tuntuu toimivan tällaisenaan. Lisää samantasoisia tai vielä parempia ja tarttuvampia kapaleita tukku, niin homma alkaa olla enemmän kuin taputeltu!

Kristallipallo:

Läpä kokeilee liverahkeitaan bändinsä kanssa paikallisissa juottoloissa ja klubeilla, minkä jälkeen kannattaa ottaa jo suoraan yhtyeyttä omiin kotimaisiin suosikkeihin ja yrittää näiden lämppäriksi. Uusien hienojen biisien ja livetahkoamisen kautta kannukset isommallekin menestykselle on mahdollista.