Hyppää pääsisältöön

100 päivää ilman viinaa: Näin pääset mukaan

100 päivää osallistujat
100 päivää osallistujat 100 päivää

Voit REKISTERÖITYÄ ja KIRJAUTUA mukaan sähköpostiosoitteellasi tai Facebook-tunnusten avulla. Voit osallistua haasteeseen itsenäisesti tai oman tiimin kanssa.

Näin osallistut

  1. Rekisteröidy tästä, osoitteessa satapaivaa.yle.fi
  2. Haasta kaverisi ja perusta joukkue
  3. Kannusta ja keskustele joukkueesi kanssa
  4. Käy kuittaamassa päivittäin joitko vai et
  5. Käytä kerättyjä pisteitä tv-lähetyksissä – ja osallistut arvontoihin!

Voit osallistua haasteeseen omalla nimelläsi tai nimimerkillä. Rekisteröityessäsi sinulta kysytään, kuinka monen päivän tipattoman jakson haluat viettää. Valinta on vapaa.

Kuvalliset ohjeet rekisteröitymiseen löydät täältä.

Kun olet rekisteröitynyt, voit perustaa joukkueen, keksiä sille nimen ja kutsua ystäviäsi mukaan. Voit toki osallistua ilman joukkuettakin.

Rekisteröitymällä pääset seuraamaan 100päivää-uutisvirtaa. Saat mukana olevien julkkisten ja muiden osallistujien kuulumisia, faktaa tipattomuuden vaikutuksista ja haasteen tilannetietoa.

Lataa sovellus puhelimeen

Helpota tilanteen seurantaa ja lataa applikaatio puhelimeesi:

- lataa sovellus täältä Android-puhelimeen

- lataa sovellus täältä iPhoneen

- lataa sovellus täältä Windows-puhelimeen

Sata päivää haastesivusto
Sata päivää haastesivusto 100 paivaa

Käy kuittaamassa onnistumisesi päivittäin, niin saat jokaisesta alkoholittomasta päivästä pisteitä. Jos jonain päivänä käytät alkoholia, et saa siitä päivästä pisteitä – haaste kuitenkin jatkuu.

Voit kartuttaa pistetiliäsi myös osallistumalla erilaisiin kilpailuihin ja veikkauksiin.

Oman joukkueesi perustaneena kapteenina saat pisteitä myös ystäviesi selvistä päivistä. Joukkueena voitte seurata toistenne merkintöjä, keskustella ja tsempata toistenne tipattomuutta. Joukkueenne voi valita, ketä julkkista ja mitä hänen edustamaansa hyväntekeväisyyskohdetta haluatte kannustaa. Avustuskohteet ovat Suomen Punaisen Ristin kohteita.

Pisteitä voi käyttää tv-lähetysten aikana

Pistetilannettasi voit seurata omassa profiilissasi. Sijoituksesi löytyy haasteen tilastosta. Pisteitä voit käyttää suorien lähetysten aikana viestien lähettämiseen ja äänestämiseen. LUE TÄSTÄ tarkemmat ohjeet, miten toimia lähetyspäivänä.

Haasteeseen osallistuvat voivat antaa jatkossa suorien lähetysten aikana pisteitä tv-kilpailijoille. Seuraava ja samalla haasteen viimeinen tv-show tulee sunnuntaina 12. huhtikuuta klo 18.45. Ensimmäiset neljä lähetystä on katsottavissa Yle Areenassa.

studiossa matti nauraa häshtäg
studiossa matti nauraa häshtäg Kuva: Yle 100 päivää ilman viinaa

Ylen yhteistyökumppanina ja yleisöpalkintojen arpojana on Ehkäisevä päihdetyö EHYT ry. Kun osallistut haasteeseen, olet myös mukana Ehyt ry:n Tipaton-palkintojen arvonnoissa - palkinnot näet täältä.

Kerrallaan voit olla mukana vain yhdessä joukkueessa, mutta kunkin erimittaisen haasteen päätyttyä voit perustaa uuden joukkueen. Kokonaisuudessaan haaste kattaa 100 päivää.

Twitterissä ja Instagramissa ohjelman virallinen hashtag on #100päivää.

SEURAA haasteen etenemistä myös Facebookissa.

KATSO haasteen neljäs lähetys (29. maaliskuuta):

Kommentit

Lue myös - yle.fi:stä poimittua

100 päivää