Hyppää pääsisältöön

Äänestä ja voit päästä YleX:n kanssa Eurosonic-festareille

YleX:n Uuden musiikin toimittaja Anne lähtee tammikuussa Eurosonic-festareille. Sinä voit päästä kaverisi kanssa Annen mukaan katsomaan Euroopan tuoreimpia artisteja livenä sekä osallistumaan EBBA-palkintogaalaan.

Anne lähtee Eurosonic-festivaaleille ja sinä voit päästä mukaan

Hollannin Groningenissa järjestetään 14.-17. tammikuuta uudelle musiikille omistetut Eurosonic-festarit, jossa esiintyvät muun muassa Softengine, Ella Eyre sekä Suomessa vieraillut Seinabo Sey. Samassa yhteydessä järjestetään European Boarder Breakers Awards (EBBA), jossa palkitaan uusia eurooppalaisia artisteja.

Uuden musiikin iltavuoron Anne Lainto etsii ultimaattista uuden musan diggaria, joka pääsee YleX:n mukaan Eurosonic-festareille ja EBBAAN. Käy äänestämässä yleisön suosikkia EBBAn sivuilla. YleX valitsee äänestäjien joukosta kolme, jotka kirjoittavat kiitospuheen ja kertovat, miksi juuri heidän pitäisi päästä Eurosonic-festareille YleX:n kanssa. Kolmesta finalistista yksi voittaa paikan festarimatkalle. Toimi pian, sillä kilpailu on voimassa 19. joulukuuta klo 12:00 asti.

Äänestämään!

Voittoon kuuluu lennot kahdelle (Helsingistä), liput festareille sekä majoitus paikan päällä. YleX ei maksa matkoja Helsinkiin. Voittajiin otetaan henkilökohtaisesti yhteyttä. Kilpailun voittaja ilmoitetaan maanantaina 22. joulukuuta.